Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mahalia – “Do Not Disturb”

© Kamilia Sain

De Britse Mahalia volgen we nu al een tijdje en de ontwikkeling die ze de afgelopen paar maanden heeft doorstaan zint ons positief. Met haar verfrissende R&B sleepte ze een selectie voor de BBC Sound of 2019 in de wacht en ook elders geldt ze als een zangeres die op de rand van de doorbraak staat. Een eerste album bracht ze al uit in 2016 en toen lag de focus sterk op het singer-songwriter gedeelte, maar met de Seasons ep zette ze meer een stap richting R&B en poppy soul. Haar nieuwe single “Do Not Disturb” is vandaag trouwens de ‘catch of the day’ bij Studio Brussel en hoor je bijgevolg vandaag een aantal keren op Studio Brussel passeren.

“Do Not Disturb” is andermaal een heel catchy nummer geworden waarmee ze een diepe indruk op ons weet achter te laten. Het nummer heeft ons in geen mum van tijd mee dankzij een vlotte ritmiek en een hook die je maar moeilijk uit je hoofd kunt krijgen. De stem van Mahalia is zo goed verweven met de melodie dat “Do Not Disturb” bijna iets verslavend heeft waardoor je het nummer steeds weer op repeat wilt zetten. “Do Not Disturb” is in onze ogen dan ook één van haar beste nummers die ze tot nu toe heeft laten horen en zou misschien wel haar eerste grote hit kunnen betekenen, want dat potentieel heeft het nummer zeker en vast.

Op donderdag 18 april staat Mahalia in de Ancienne Belgique in het kader van haar Europese tour.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

7 februari 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief