Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single H.E.R. ft. YBN Cordae – “Racks”

Voor fans van r&b zal H.E.R. al lang geen onbekende meer zijn. De Amerikaanse kaapte dit jaar nog twee Grammy Awards weg voor het beste r&b album en de beste r&b performance. Toch is ze in deze contreien nog niet echt doorgebroken, al kan het met zo’n stem bijna niet anders dan dat daar vroeg of laat verandering in zal komen. Voor haar nieuwste single werkt de dame samen met YBN Cordae, die niet op een collab meer of minder kijkt. Verleden week kwam zijn nieuwe single met Chance The Rapper nog uit, maar ook andere grootheden zoals Pusha-T en Anderson .Paak zullen pronken op bepaalde nummers van zijn solodebuut The Lost Boy, dat voor eind juli gepland staat. In afwachting daarvan kunnen we het meer dan geslaagde”Racks” grijs draaien.

De samenwerking tussen H.E.R. en YBN Cordae blijkt voor herhaling vatbaar, want beide artiesten vullen elkaar mooi aan. Het groovy, doch breezy geluid van het nummer wordt gesierd door H.E.R.’s ideale stem en alle lagen van “Racks” komen geleidelijk aan binnen. We waren al helemaal in the zone, en om het plaatje echt compleet te maken, komt YBN Cordae’s rap er nog bij. Die breekt het geheel wat en geeft de song ook een welgekomen lading pit. Hun twee genres worden hier naadloos verzoend en dat maakt van “Racks” toch wel een bescheiden voltreffer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single H.E.R. - "The Journey"

Gevoelsmatig is het niet zo lang geleden dat H.E.R. met nieuwe nieuwe muziek op de proppen kwam en toch is het alweer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NxWorries - "Where I Go" (feat. H.E.R.)

De ‘credible’ muziekliefhebber kent Anderson .Paak van zijn Free Nationals, de commerciële muziekliefhebber van Silk Sonic met Bruno Mars, de dansliefhebber kent…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 4): En op het einde wint de groove

Het is een cliché, maar de laatste dag van een festival is altijd wat lastiger. Zeker op Pukkelpop waar we 260 artiesten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.