Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single H.E.R. – “The Journey”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Gevoelsmatig is het niet zo lang geleden dat H.E.R. met nieuwe nieuwe muziek op de proppen kwam en toch is het alweer van 2021 geleden dat ze nog eens iets uitbracht. Hier en daar leende ze wel eens haar stem aan bevriende artiesten zoals NxWorries en Kaytranada, en afgelopen jaar trok ze zelfs samen met Coldplay door de Europese stadions. Ook een passage op Pukkelpop prijkte in haar tourschema en daar kwam haar groot allround-talent nog beter naar boven. Niet voor niets komen regelmatig vergelijkingen met namen als Prince boven, al is H.E.R. toch vooral lekker zichzelf. Haar terugkeer viert ze vandaag met “The Journey”, een nummer waarin ze de dramatiek duidelijk niet schuwt.

H.E.R.’s grootste kapitaal is haar voortreffelijke stemgeluid waarmee ze elk nummer naar een hoger niveau weet te tillen, zo ook deze “The Journey”. Beginnen doet de song alvast als een echte powerballad met begeleiding door een piano, al neemt de song naarmate ze vordert steeds meer grandeur aan dankzij wat strijkers en verfijnde drums. Openbloeien doet het nummer op prachtige wijze en daarbij horen ook een aantal fabuleuze uithalen van H.E.R. ‘It’s part of the bigger plan’ horen we haar op het einde zingen en daar kijken we na deze terugkeer in stijl genaamd “The Journey” nog meer naar uit.

Instagram / Facebook / Twitter

1875 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Folamour - "Alive"

Franse dj, producer en labelmanager Folamour is met zijn eigentijdse feelgood-mix van disco, funk, dance en house ondertussen al een gevestigde waarde in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NxWorries - "Where I Go" (feat. H.E.R.)

De ‘credible’ muziekliefhebber kent Anderson .Paak van zijn Free Nationals, de commerciële muziekliefhebber van Silk Sonic met Bruno Mars, de dansliefhebber kent…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Daya - "Her"

Het zou afbreuk doen aan haar discografie, maar Daya wordt volgens velen toch wel afgestempeld als one-hit wonder. Samen met The Chainsmokers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.