Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NxWorries – “Where I Go” (feat. H.E.R.)

De ‘credible’ muziekliefhebber kent Anderson .Paak van zijn Free Nationals, de commerciële muziekliefhebber van Silk Sonic met Bruno Mars, de dansliefhebber kent hem sinds kort ook als PeeWee en sinds vandaag kent iedereen de Amerikaan ook weer als de helft van NxWorries. Samen met Knxwledge richtte Andy het project een kleine tien jaar geleden op, maar toch was het sinds de release van Yes Lawd! in 2016 stil rond de band. Tot nu dus, want met “Where I Go” blaast het duo NxWorries nieuw leven in. De heren doen dat overigens niet alleen, want voor de comeback werd ook H.E.R. opgetrommeld.

Dat NxWorries veelal een neosoulproject is, maakt het duo met zijn nieuwste creatie nog maar eens duidelijk. “Where I Go” is namelijk zo’n nummer waarbij niets moet en alles mag. De track hangt aan elkaar met een laidback beatje, waarbij ook dromerige gitaartjes en het herkenbare stemgeluid van Anderson .Paak bijdragen aan de chille sfeer. De single kabbelt op die manier zo’n dikke drie minuten voort, zonder echt open te breken. Dat is echter ook helemaal niet de bedoeling van NxWorries, want het draait vooral om sfeerschepping. Dat in dat geheel ook H.E.R. een zwoel steentje kan bijdragen, is mooi meegenomen. “Where I Go” werd bij deze dus het ideale nummer om bij achterover te leunen en te genieten van het leven.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1750 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

CORE Festival (Festivaldag 1): Een warme gloed

CORE Festival, de liefdesbaby van Tomorrowland en Rock Werchter, begon zaterdag aan zijn tweede editie. Ook dit jaar werd het Ossegempark aan…
FeaturesFestivalnieuws

Negen tips voor een geslaagd CORE Festival 2023!

Het Ossegempark in Brussel is zich aan het klaarmaken voor de tweede editie van boetiekfestival CORE. Op 27 en 28 mei slaan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single H.E.R. - "The Journey"

Gevoelsmatig is het niet zo lang geleden dat H.E.R. met nieuwe nieuwe muziek op de proppen kwam en toch is het alweer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.