Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pavlove – “Cheapskate”

Foto: Charlotte Ryckeboer

De Belgische indiepop groep Pavlove heeft de gave om je telkens weer opnieuw gelukkig te stemmen, ook al zit het soms serieus tegen. En dat doet het soms ook echt, want hun drummer Sam besloot de groep te verlaten. Een dikke maand geleden stonden ze alvast nog met hun vijven in de AB Club, waar ze een leuke show brachten. In november volgt dan een nieuwe ep, waarop deze nieuwe single “Cheapskate” niet te vinden zal zijn. Hun gloednieuwe nummers zullen ze overigens op 19 november in de Vooruit te Gent voorstellen.

“Cheapskate” is weer een vrolijk indiepop nummer geworden, dat ons al snel aan het wiegen brengt. De single volgt op “Anything But Cupid” en heeft ietwat de zelfde sfeer. Ook deze keer zijn we op slag verliefd op het nummer en blijven we niet op onze honger zitten. We krijgen er zelfs een lichte Lily Allen-vibe van. Wat we zeker ook toejuichen aan deze release is dat zowel het nummer als de clip nagenoeg helemaal zelf volbracht werd en dus de creativiteit van het nog steeds jonge bandje onder bewijst stelt.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 juni 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief