Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fabian Rasti – “Brazil”

© Vincent Leroi

Vandaag debuteert Fabian Rasti, je misschien wel bekend als zanger en gitarist van de Gentse band Pavlove, met de single “Brazil”. De jonge Aalstenaar mag dan pas zijn eerste liedje uit hebben, hij heeft veel voor ons in petto en werd alvast geselecteerd als finalist van De Nieuwe Lichting. Studio Brussel wist ons daarbij te verkondigen dat ze al van bij de eerste noot verkocht waren en dat beamen wij graag en gulzig: we hebben er weer een fijne act bij op Belgische grond.

In “Brazil” tokkelt hij dromerig over een vervlogen (platonische) verhouding met een Braziliaanse en de pijnen en strijd die een lange afstand met zich meedraagt. De student muziekproductie zegt muziek te pennen in de hoop eenzaamheid en vervreemding te verdrijven, en dat doet hij goed; ze drijven namelijk op de luisteraar over. Dit is allesbehalve een slechte zaak. We voelen het nummer, dat zijn warme armen dan ook nog eens om ons heen weet te slaan, als een warm kopje melk met honing voor het slapengaan.

87 posts

About author
Streep™
Articles
Related posts
Muzieknieuwtjes

bwana, YESNOMAYBE en ise winnen De Nieuwe Lichting 2024

Het nieuwe jaar werd enkele weken terug ingezet en daarbij hoort ook een nieuwe De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Een week…
Muzieknieuwtjes

Dit zijn de 9 finalisten van De Nieuwe Lichting 2024!

Ook in 2024 zijn er nog altijd zekerheden in het leven. Het weer in januari is nog altijd verrassend koud, Tom Waes…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brihang - "Telefoontje"

Wie denkt dat West-Vlaams een plat dialect is, die is eraan voor de moeite en dat bewijst onder andere Brihang al een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.