Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Shaka Shams feat. Miss Angel – “U Mad”

Shaka Shams is een 19-jarige Antwerpenaar met Zuid-Afrikaanse roots. Al enige tijd maakt hij naam in de plaatselijke rap-scene maar in de rest van België zal zijn naam bij nog niet al te veel mensen een belletje doen rinkelen. Eerder dit jaar releasete hij al een eerder zomers getinte single samen met Blu Samu en werkte in het verleden al samen met Rare Akuma. Op zijn nieuwe single “U Mad” spant hij samen met een andere rijzende ster, Miss Angel. Zij verscheen meer dan eens op het ongelofelijke laatste album van Zwangere Guy. In zijn nog beperkte oeuvre toont Shaka Shams zich reeds ultra divers, hierbij wel binnen de grenzen van de hiphop blijvend. Hij liet al zien dat hij stevig kan swingen op “Groove” en andere keren opteert hij dan weer voor een oerdegelijke boom bap beat.

Briesend als een stier verschijnt hij ditmaal op “U Mad”. De beat bevliegend met een rauwheid die godverdomme iets weg heeft van Joey Bada$$ op songs als “Big Dusty” en “Christ Conscious”. Hij overtuigt sterk met zijn tomeloze energie en passie. Naast uitsmijters van deze madman is Miss Angel haar passage even donker als kraakhelder. Een geslaagde tandem die erg tot de verbeelding spreekt. Kortom een furieuze wake-up call naar iedereen die nog gewenteld ligt in onwetendheid.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 juni 2019

About Author

Sam Donné


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief