Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Shaka Shams feat. Miss Angel – “U Mad”

Shaka Shams is een 19-jarige Antwerpenaar met Zuid-Afrikaanse roots. Al enige tijd maakt hij naam in de plaatselijke rap-scene maar in de rest van België zal zijn naam bij nog niet al te veel mensen een belletje doen rinkelen. Eerder dit jaar releasete hij al een eerder zomers getinte single samen met Blu Samu en werkte in het verleden al samen met Rare Akuma. Op zijn nieuwe single “U Mad” spant hij samen met een andere rijzende ster, Miss Angel. Zij verscheen meer dan eens op het ongelofelijke laatste album van Zwangere Guy. In zijn nog beperkte oeuvre toont Shaka Shams zich reeds ultra divers, hierbij wel binnen de grenzen van de hiphop blijvend. Hij liet al zien dat hij stevig kan swingen op “Groove” en andere keren opteert hij dan weer voor een oerdegelijke boom bap beat.

Briesend als een stier verschijnt hij ditmaal op “U Mad”. De beat bevliegend met een rauwheid die godverdomme iets weg heeft van Joey Bada$$ op songs als “Big Dusty” en “Christ Conscious”. Hij overtuigt sterk met zijn tomeloze energie en passie. Naast uitsmijters van deze madman is Miss Angel haar passage even donker als kraakhelder. Een geslaagde tandem die erg tot de verbeelding spreekt. Kortom een furieuze wake-up call naar iedereen die nog gewenteld ligt in onwetendheid.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Couleur Café 2022 (Festivaldag 2): Regen in de lucht en zon op het podium

Na een nacht en voormiddag rust opende het Ossegempark gisteren weer de deuren voor de tweede dag van Couleur Café. Het druilerige…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The Vaccines, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul en meer komen naar de Lokerse Feesten

Vrijdag hebben we vaak festivalnieuws in de aanbieding en vandaag is dat niet anders. Lokerse Feesten komt met het heugelijke nieuws dat…
InstagramLiveRecensies

Conway The Machine @ Trix: Antwerpen als hiphoptempel

Conway The Machine heeft geen introductie nodig. De rapper uit Buffalo is momenteel bezig aan zijn Europese tour ter presentatie van zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.