Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Philemon – “Are You Coming To Get Me”

Twee jaar nadat we de debuutsingle “Tomorrow” van Philemon hier in première hadden, komt Anton De Boes met zijn lo-fi pop soloproject met een nieuwe single. Voor “Are You Coming To Get Me” kreeg De Boes hulp van Pascal Deweze als producer en Michiel Balcaen (van o.a. Balthazar en Warhaus) en Kim Van Elsen (Coyote Melon) staan hem bij op drums en gitaar.

Het nummer golft traag, maar gestadig tot diep in een walvissenmond. We hadden hier een wonderlijke metafoor kunnen beschrijven, maar het beeld maakt deel uit van de bijhorende videoclip die een waar Pinokkio-verhaal vertelt. De piano laat ons meedeinen op de luchtige sixtiesvibe die langzaam, maar zeker aangevuld wordt met een extra laagje muziek en zo zorgt voor een subtiele spanningsopbouw. In combinatie met de melodramatische monoloog geven we “Are You Coming To Get Me” nog wat luisterbeurten om het in ons oor verder te laten dobberen.

Op 17 juni staat Philemon in DOK als voorprogramma van Foxwarren. Tickets zijn hier te koop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

5 juni 2019

About Author

Julie Heyvaert


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief