Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Philemon – “Tomorrow”

Graag presenteren we jullie Philemon, het soloproject van Anton De Boes aka bassist bij Pauwel De Meyer en Coyote Melon. De jongeman wil ons met zijn muziek overtuigen door zachte songs te presenteren die rusten op een bedje van lo-fi sixties psychedelica invloeden en geeft daarmee een knipoog naar The Beatles, Bob Dylan en Neil Young waar hij mee opgroeide.

Met “Tomorrow” krijgen we een verfijnd staaltje muziek. Alsof Anton het nummer eerst helemaal gestript heeft en daarna heel zacht laagjes aanbracht die het vorm geven en enkel de essentie overhoudt die zorgt voor het ideale evenwicht. Het nummer gaat gepaard met een clip waarin hij reflecteert over een prille relatie waarbij aantrekken en afstoten een constant spel spelen, alsook over de eenvoud van de muziek. Een rustig nummer om op je plooien te komen en je ogen heel even te sluiten.

13 oktober 2017

About Author

Ottilie Derycke


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief