Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hope Tala – “D.T.M.”

Het wordt tijd dat Hope Tala op je radar verschijnt. De 21-jarige zangeres uit Londen wist met haar vorige single “Lovestained” de aandacht van Rolling Stone te krijgen (en op onze blokplaylist te verschijnen), niet slecht voor een beginnende zangeres. Het is dan ook een fantastisch nummer, dus we waren al reikhalzend aan het uitkijken naar nieuwe muziek. Die krijgen we vandaag in de vorm van “D.T.M.” en daarop worden haar soulvibes nog steeds perfect in een heel brave, zachte mix gebracht. Iets minder catchy misschien dan de vorige single, maar nog steeds genoeg om haar potentieel te bewijzen.

Niets over the top r&b dus bij Hope Tala, ze speelt liever in op de emoties en kracht van haar stem. Zelf noemt ze haar muziek rnbossa, wat dus een mix is tussen r&b en bossanova. Hierdoor krijg je een soort van Mac DeMarco meets Jorja Smith. Dat ze binnenkort even groot kan worden als die laatste, komt nog maar eens naar voor op “D.T.M.”. De song heeft een aanstekelijk refrein en de groove die zich in het nummer bevindt, is tamelijk laidback, maar toch net groovy genoeg om subtiel te gaan dansen. Alweer een geweldige song van een zangeres die met stip op één staat om het te gaan maken.

2993 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hope Tala - "All My Girls Like To Fight"

Hope Tala brengt je met haar nieuwe single “All My Girls Like To Fight” naar de levendige straten van Spanje op een…
AlbumsRecensies

Hope Tala - Sensitive Soul (★★★★): 'Rnbossa'-roes

Al enkele maanden sporen we je aan om Hope Tala op je radar te zetten, want deze Londense zangeres is er eentje…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hope Tala - "Jealous"

Bossanova bevat maar zelden zoveel soul als bij Hope Tala. Deze Londense zangeres heeft nog niet zoveel muziek uitgebracht, maar op onze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.