Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hope Tala – “Leave It On The Dancefloor”

Hoewel haar carrière al een tijdje in de startblokken staat, begint de Britse Hope Tala nu pas door te breken. Na een druk concertseizoen samen met BENEE kregen liedjes zoals “All My Girls Like To Fight” en “Party Sickness” eindelijk de aandacht die ze verdienden. Ook met “Tiptoeing” had de 24-jarige zangeres onlangs een dansbaar hitje gescoord waar we maar niet genoeg van kregen. Veel gras laat Hope Tala er niet over groeien, want opnieuw trakteert ze ons op een van haar nieuwe creaties.

Qua stijl is “Leave It On The Dancefloor” gelijkaardig aan eerder uitgebrachte nummers, behalve dat er naast r&b nu ook meer popinvloeden aanwezig zijn. De zachtheid in Tala’s stem heeft iets bedwelmends, maar de synths op de achtergrond maken het toch moeilijk om stil te blijven zitten. Ondanks dat deze single ons blijft boeien, zijn er toch geen spraakmakende hoogtepunten aanwezig. De muziek blijft zonder veel uitspattingen verder kabbelen zonder dat het begint te vervelen. Of dit het beste liedje is dat Hope Tala heeft geschreven valt te betwijfelen, maar het smaakt in ieder geval naar meer.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hope Tala - "Tiptoeing"

Wie de West-Londense Hope Tala nog niet op zijn aanbevolen afspeellijst is tegengekomen, heeft duidelijk wat gemist. De 23-jarige Hope creëert al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hope Tala - "All My Girls Like To Fight"

Hope Tala brengt je met haar nieuwe single “All My Girls Like To Fight” naar de levendige straten van Spanje op een…
AlbumsRecensies

Hope Tala - Sensitive Soul (★★★★): 'Rnbossa'-roes

Al enkele maanden sporen we je aan om Hope Tala op je radar te zetten, want deze Londense zangeres is er eentje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.