Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hope Tala – “All My Girls Like To Fight”

Hope Tala brengt je met haar nieuwe single “All My Girls Like To Fight” naar de levendige straten van Spanje op een zwoele zomeravond. De jonge twintiger is een Londense singer-songwriter die vooral muziek brengt in de genre’s r&b en soul. Met haar bekendste nummer tot nu toe, “Lovestained”, verscheen ze voor het eerst op onze radar, en ze blijft ons alleen maar verder verbazen.

“All My Girls Like To Fight” is een eerste release van haar opkomende ep Girl Eats Sun. Het leunt vooral richting r&b met een elektronische beat en rijke gitaarakkoorden waardoor er een sensuele, maar krachtige sfeer ontstaat wanneer je het lied beluistert. Met een gedurfde en krachtige flamencobasgitaar in combinatie met scherpe strijkers, krijgt de song al snel een latin ritme.

Girl Eats Sun volgt op haar vorige ep Sensitive Soul. Sensitive Soul bevat vooral nummers die zeer licht en persoonlijk aanvoelen, terwijl haar nieuwe worp meer inventief belooft te zijn en vooral meer zal laten zien wat voor potentieel Hope heeft. “All My Girls Like To Fight” is daar alvast een zeer goed voorbeeld van. Een releasedatum voor haar nieuwe ep is nog niet bekend, maar het wachten zal niet lang meer hoeven te duren.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

 

 

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yellow Days - "Soul Smile"

We krijgen steeds meer te horen van jonge opkomende artiesten uit het Verenigd Koninkrijk. George Van Den Broek aka Yellow Days is…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ehla - "Magique"

Series zijn in het verleden al meermaals een uitstekende bron gebleken om nieuwe muziek te ontdekken en zo verscheen Ehla plots op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single El Michels Affair & Black Thought - "Grateful"

In augustus 2022 leverden producer Danger Mouse en rapper Black Thought het album Cheat Codes af, een hiphopplaat die niet schuw was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.