Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hope Tala – “All My Girls Like To Fight”

Hope Tala brengt je met haar nieuwe single “All My Girls Like To Fight” naar de levendige straten van Spanje op een zwoele zomeravond. De jonge twintiger is een Londense singer-songwriter die vooral muziek brengt in de genre’s r&b en soul. Met haar bekendste nummer tot nu toe, “Lovestained”, verscheen ze voor het eerst op onze radar, en ze blijft ons alleen maar verder verbazen.

“All My Girls Like To Fight” is een eerste release van haar opkomende ep Girl Eats Sun. Het leunt vooral richting r&b met een elektronische beat en rijke gitaarakkoorden waardoor er een sensuele, maar krachtige sfeer ontstaat wanneer je het lied beluistert. Met een gedurfde en krachtige flamencobasgitaar in combinatie met scherpe strijkers, krijgt de song al snel een latin ritme.

Girl Eats Sun volgt op haar vorige ep Sensitive Soul. Sensitive Soul bevat vooral nummers die zeer licht en persoonlijk aanvoelen, terwijl haar nieuwe worp meer inventief belooft te zijn en vooral meer zal laten zien wat voor potentieel Hope heeft. “All My Girls Like To Fight” is daar alvast een zeer goed voorbeeld van. Een releasedatum voor haar nieuwe ep is nog niet bekend, maar het wachten zal niet lang meer hoeven te duren.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

 

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single H.E.R. - "Come Through" (feat. Chris Brown)

H.E.R. en Chris Brown hebben zich weer verenigd voor een nieuwe track, getiteld “Come Through”. H.E.R. is een Amerikaanse zangeres en songwriter….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Majé - "Loud & Proud"

Majé, uitgesproken als madjé, is de artiestennaam van Elvira Lawson. De Roeselaarse gebruikt het Togolese woord, dat sierlijk of sierlijkheid begeesterd, als…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single English Teacher – “R&B”

Als Nice Swan Records iets nieuws uitbrengt, dan spitsen we onze oren net iets meer. Het label lanceerde de carrières van Sports…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.