Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hope Tala – “All My Girls Like To Fight”

Hope Tala brengt je met haar nieuwe single “All My Girls Like To Fight” naar de levendige straten van Spanje op een zwoele zomeravond. De jonge twintiger is een Londense singer-songwriter die vooral muziek brengt in de genre’s r&b en soul. Met haar bekendste nummer tot nu toe, “Lovestained”, verscheen ze voor het eerst op onze radar, en ze blijft ons alleen maar verder verbazen.

“All My Girls Like To Fight” is een eerste release van haar opkomende ep Girl Eats Sun. Het leunt vooral richting r&b met een elektronische beat en rijke gitaarakkoorden waardoor er een sensuele, maar krachtige sfeer ontstaat wanneer je het lied beluistert. Met een gedurfde en krachtige flamencobasgitaar in combinatie met scherpe strijkers, krijgt de song al snel een latin ritme.

Girl Eats Sun volgt op haar vorige ep Sensitive Soul. Sensitive Soul bevat vooral nummers die zeer licht en persoonlijk aanvoelen, terwijl haar nieuwe worp meer inventief belooft te zijn en vooral meer zal laten zien wat voor potentieel Hope heeft. “All My Girls Like To Fight” is daar alvast een zeer goed voorbeeld van. Een releasedatum voor haar nieuwe ep is nog niet bekend, maar het wachten zal niet lang meer hoeven te duren.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

 

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….
AlbumsRecensies

Grace Cummings - Ramona (★★★★½): Gracieus, groots, geweldig

We schreven het vroeger al en we herhalen het nog eens: Grace Cummings heeft een dijk van een stem. De Australische singer-songwriter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.