Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mark Ronson ft. YEBBA – “Don’t Leave Me Lonely”

Eind november 2018 doorbraken zowel Mark Ronson als Miley Cyrus hun stiltes met “Nothing Breaks Like A Heart“. Op Mileys volgende single is het nog even wachten, maar Mark Ronson bracht intussen ook al “Late Night Feelings” met Lykki Li uit. Dat is de titelsong van het album dat de Amerikaanse muzikant/producer eind volgende maand uitbrengt. 2019 is voor Ronson al een druk jaar geweest, want naast zijn soloalbum vormde hij dit jaar ook al een duo met Diplo. Onder de naam Silk City scoorde het tweetal de hit “Electricity” met Dua Lipa. Begin dit jaar mocht Mark Ronson samen met Lady Gaga een Golden Globe Award, een Grammy en een Oscar in ontvangst nemen voor “Shallow“, het nummer dat ze samen schreven voor de film A Star Is Born.

“Don’t Leave Me Lonely” is een samenwerking met de Amerikaanse singer-songwriter YEBBA. Ze werd bekend als backing vocal van Chance The Rapper en werkte intussen samen met onder andere Rudimental en Sam Smith. Ze zal te horen zijn op drie nummers van Late Night Feelings. Ronson omschreef het album als een verzameling van trieste bangers. “Don’t Leave Me Lonley” is dat zeker en vast ook. Met een lekkere beat en een niet al te moeilijke tekst is het nummer klaar om een hitje te worden.

Late Night Feelings verschijnt op 26 juni. Naast de stemmen van Miley Cyrus, Lykki Li en YEBBA zal je ook de stemmen van onder andere Alicia Keys en Camilla Cabello te horen krijgen.

Mark Ronson: FacebookInstagramWebsite

Voor meer nieuwe muziek kan je ons volgen op Spotify!

1157 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mark Ronson, Damon Albarn & Wale - "Bird Calling"

Het gekste wat je vandaag zal horen, is misschien ook meteen het coolste. Er komt een gigantisch verzamelalbum aan, ten voordele van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mark Ronson - "Too Much" (feat. Lucky Daye)

Mark Ronson zal voor de rest van zijn leven bekend staan als de man die Amy Winehouse lanceerde bij het grote publiek,…
AlbumsRecensies

Robert Glasper – Black Radio III (★★★): Assertief en politiek bewust

Een breuk met het roemruchte Blue Note label, dat was de opoffering die de uit de Verenigde Staten afkomstige jazzmuzikant Robert Glasper…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.