Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk City & Dua Lipa – “Electricity”

Al maandenlang keken fans uit naar de langverwachte samenwerking tussen Silk City & Dua Lipa, maar het wachten is nu over. De naam Silk City doet niet bij iedereen een belletje rinkelen, maar de mannen die er achter zitten doen dat ongetwijfeld. Mark Ronson en Diplo behoren tot de grootste producers ter wereld en kozen niemand minder dan kakelvers wereldster Dua Lipa voor hun nieuwe single. De Britse zangeres brak deze zomer in ons land met “One Kiss” nog het record voor voor de langste nummer één voor een vrouwelijk artiest. Alles wat ze aanraakt, verandert inmiddels in platina.

“Electricity” is vanaf de eerste luisterbeurt meteen een instant hit en een fijne, zeer dansbare single. De opbouw en de drops zijn niet overdreven, maar klinken fris en fruitig doordat de piano er nog steeds sterk in aanwezig is. Dua Lipa is zonder twijfel de ster van het nummer en heeft je door haar innemende stem helemaal mee. “Electricity” is een originele dance-track die geïnspireerd is op de begin jaren van de dance muziek en productioneel foutloos in elkaar zit. Dua heeft samen met Diplo en Mark Ronson een kanjer van een song uit, die wellicht al snel op nummer één in de charts zal staan.

Bij de release van de single werd meteen ook al de videoclip gelost, waarin Dua Lipa haar zwoelste danspasjes bovenhaalt.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - “Illusion”

Had je ons een paar jaar geleden verteld dat er een moment kwam waarop Dua Lipa als een van de grootste popsterren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - "Training Season"

Terwijl de naweeën van Future Nostalgia nog enige tijd nazinderden, bracht Dua Lipa afgelopen jaar slechts twee nummers uit. En toch mocht de Britse…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.