Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk City & Dua Lipa – “Electricity”

Al maandenlang keken fans uit naar de langverwachte samenwerking tussen Silk City & Dua Lipa, maar het wachten is nu over. De naam Silk City doet niet bij iedereen een belletje rinkelen, maar de mannen die er achter zitten doen dat ongetwijfeld. Mark Ronson en Diplo behoren tot de grootste producers ter wereld en kozen niemand minder dan kakelvers wereldster Dua Lipa voor hun nieuwe single. De Britse zangeres brak deze zomer in ons land met “One Kiss” nog het record voor voor de langste nummer één voor een vrouwelijk artiest. Alles wat ze aanraakt, verandert inmiddels in platina.

“Electricity” is vanaf de eerste luisterbeurt meteen een instant hit en een fijne, zeer dansbare single. De opbouw en de drops zijn niet overdreven, maar klinken fris en fruitig doordat de piano er nog steeds sterk in aanwezig is. Dua Lipa is zonder twijfel de ster van het nummer en heeft je door haar innemende stem helemaal mee. “Electricity” is een originele dance-track die geïnspireerd is op de begin jaren van de dance muziek en productioneel foutloos in elkaar zit. Dua heeft samen met Diplo en Mark Ronson een kanjer van een song uit, die wellicht al snel op nummer één in de charts zal staan.

Bij de release van de single werd meteen ook al de videoclip gelost, waarin Dua Lipa haar zwoelste danspasjes bovenhaalt.

1820 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - "Dance The Night"

Net zoals er ieder jaar weer een aantal enorm geanticipeerde albums zijn, zijn er altijd ook wat films waar velen reikhalzend naar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Blessed Madonna - "Shades of Love" (feat. The Joy)

Geworteld in de house- en clubcultuur brengt The Blessed Madonna al sinds 2014 muziek uit. Haar tijdloze dancesound leidde al tot samenwerkingen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo - "Borderline"

De Zweedse popgodin Tove Lo heeft zich de afgelopen jaren telkens bewezen als een van ’s werelds sterkste popacts en beloofde eind…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.