Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mark Ronson ft. Lykke Li – “Late Night Feelings”

Wie Mark Ronson zegt, zegt “Uptown Funk”. Die samenwerking met Bruno Mars is lang niet zijn enige hit. De Brit werkte onlangs ook samen met Miley Cyrus voor “Nothing Breaks Like A Heart“. En sinds kort gaan Mark Ronson en Diplo samen door het leven als Silk City, die kennen we dan weer van “Electricity” met Dua Lipa. Naast zelf muziek maken producet Ronson ook. Hij sleutelde aan albums van Paul McCartney, Bruno Mars, Lady Gaga, Adele, Amy Winehouse en zovelen meer. Mark Ronson won onlangs ook een Oscar met “Shallow” van A Star Is Born. In 2015 bracht hij voor het laatst een album uit onder zijn naam, maar daar komt dit jaar verandering in. Op 21 juni verschijnt Late Night Feelings en vandaag krijgen we de titelsong te horen.

“Late Night Feelings” is een samenwerking met Lykke Li. De Zweedse zangeres kent u ongetwijfeld van “I Follow Rivers”. Vorig jaar bracht zij haar vierde album uit en nu is ze dus te horen op de nieuwe van Mark Ronson. Vier minuten lang wordt Lykke Li’s stem ondersteund door een zachte beat. Hierdoor krijgt het nummer een subtiele zomervibe. “Late Night Feelings” is zacht en lekker, zoals het gevoel laat op de avond. Net zoals “Nothing Breaks Like A Heart” zal dit geen snelle hit zijn, maar waarschijnlijk zal het nummer zich wel een weg in de hitlijsten banen. Dat het nummer makkelijk mee te zingen is, kan daar voor een stukje tussen zitten.

Mark Ronson: FacebookInstagramWebsite

Lykke Li: FacebookInstagramWebsite

Voor meer nieuwe muziek kan je ons volgen op Spotify!

1080 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single hemlocke springs - "sever the blight"

Soms gebeuren dingen zo spontaan en onverwachts, dat het lijkt dat het lot ermee gemoeid is. De 24-jarige New Yorkse artiest hemlocke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mark Ronson, Damon Albarn & Wale - "Bird Calling"

Het gekste wat je vandaag zal horen, is misschien ook meteen het coolste. Er komt een gigantisch verzamelalbum aan, ten voordele van…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lykke Li - EYEYE (★★★½): Gebroken, gelijmd

Li Lykke Timotej Zachrissonwerd geboren in 1986 en bracht toen ze 22 lentes oud was haar eerste album uit. De Zweedse werkte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.