Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mark Ronson ft. Lykke Li – “Late Night Feelings”

Wie Mark Ronson zegt, zegt “Uptown Funk”. Die samenwerking met Bruno Mars is lang niet zijn enige hit. De Brit werkte onlangs ook samen met Miley Cyrus voor “Nothing Breaks Like A Heart“. En sinds kort gaan Mark Ronson en Diplo samen door het leven als Silk City, die kennen we dan weer van “Electricity” met Dua Lipa. Naast zelf muziek maken producet Ronson ook. Hij sleutelde aan albums van Paul McCartney, Bruno Mars, Lady Gaga, Adele, Amy Winehouse en zovelen meer. Mark Ronson won onlangs ook een Oscar met “Shallow” van A Star Is Born. In 2015 bracht hij voor het laatst een album uit onder zijn naam, maar daar komt dit jaar verandering in. Op 21 juni verschijnt Late Night Feelings en vandaag krijgen we de titelsong te horen.

“Late Night Feelings” is een samenwerking met Lykke Li. De Zweedse zangeres kent u ongetwijfeld van “I Follow Rivers”. Vorig jaar bracht zij haar vierde album uit en nu is ze dus te horen op de nieuwe van Mark Ronson. Vier minuten lang wordt Lykke Li’s stem ondersteund door een zachte beat. Hierdoor krijgt het nummer een subtiele zomervibe. “Late Night Feelings” is zacht en lekker, zoals het gevoel laat op de avond. Net zoals “Nothing Breaks Like A Heart” zal dit geen snelle hit zijn, maar waarschijnlijk zal het nummer zich wel een weg in de hitlijsten banen. Dat het nummer makkelijk mee te zingen is, kan daar voor een stukje tussen zitten.

Mark Ronson: FacebookInstagramWebsite

Lykke Li: FacebookInstagramWebsite

Voor meer nieuwe muziek kan je ons volgen op Spotify!

12 april 2019

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief