Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mark Ronson – “Nothing Breaks Like A Heart” Ft Miley Cyrus

Eén van de meest controversiële popartiesten uit het afgelopen decennium, Miley Cyrus, bracht vandaag voor het eerste nieuwe muziek uit sinds de release van haar album Younger Now vorig jaar. De koningin van het slingerballen krijgt daarbij de hulp van de bekende Britse DJ en producer Mark Ronson die deze zomer een hit scoorde samen met zijn maatje Diplo en zangeres Dua Lipa. Bij het nummer hoort ook een videoclip waarin Miley het toch weer niet kan laten om even buiten de lijntjes te kleuren. Kijk en oordeel vooral zelf, de clip vind je aan het einde van dit artikel.

“Nothing Breaks Like A Heart” is allesbehalve een dansnummer, het heeft zelf wat weg van country. Ergens doet het nummer zelf denken aan “Jolene” van Dolly Parton. Het is een stijl die Miley Cyrus wel ligt, ook op haar vorige album was die country vibe al duidelijk herkenbaar. Het is alleszins al veel beter dan de afgelikte elektropop die ze in het begin van haar carrière maakte. Al bij al dus zeker geen slecht nummer, maar echt onvergetelijk is het nu ook weer niet.

Of we in de nabije toekomst nog nieuwe muziek mogen verwachten van de Amerikaanse is nog maar de vraag aangezien dit enkel een samenwerking is en nog geen echt solonummer.

Site Mark Ronson / Site Miley Cyrus

Instagram Mark Ronson / Instagram Miley Cyrus

30 november 2018

About Author

Jonas Verstichel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief