Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Men I Trust – “Norton Commander (All We Need)”

De Canadese self-made indie band was van plan om hun album Oncle Jazz uit te brengen in februari, maar uiteindelijk kwam het er niet van. Een nieuwe releasedatum kregen we nog altijd niet. Maar zolang we er al nieuwe nummers uit te horen krijgen, maakt dit eigenlijk niet zoveel uit. Zo kregen we vorige maand al “Numb” en nu is het tijd voor “Norton Commander (All We Need)”.

In tegenstelling tot wat de albumnaam doet vermoeden, maakt de groep geen jazz. Ze houden vast aan hun typische stijl van een funky basgitaar en de zachte stem van frontvrouw Emma, die meteen een dromerig gevoel oplevert. Ze zingt over een liefde tussen haar en iets of iemand anders, die door de buitenwereld niet geaccepteerd wordt. Of het over een persoon of het computerprogramma Norton Commander gaat, is niet duidelijk. Na het beluisteren van deze single kijken we alsmaar meer uit naar hun album.

Wie Men I Trust in België aan het werk wil zien, moet zich haasten. Voor hun show in Trix in Antwerpen zijn er nog maar een paar tickets beschikbaar.

Facebook | Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 mei 2019

About Author

Joren Van der Plas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief