Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Men I Trust – “Numb”

Men I Trust is een Canadese indieband die door de fans van Mac Demarco en Gus Dapperton zeker wel gesmaakt zullen worden. Het drietal, bestaande uit Jessy, Dragos en frontvrouw Emma, maakt zachte indiepop waarvan je spontaan begint mee te wiegen. Ze brachten sinds 2014 al drie albums uit en het vierde is dit jaar nog op komst.

“Numb” is een typisch Men I Trust nummer, het kalme ritme en de baslijn gaan perfect samen met Emma’s zachte stem. Zoals wel vaker het geval is, gaat ook dit nummer over liefde – maar dan over verloren liefde. Emma zingt over een geliefde die haar verlaten heeft, en excuseert zich voor alles wat ze mogelijk verkeerd deed in hun relatie, waarvan ze nu spijt heeft.

Men I Trust staat op 19 mei in de Trix in Antwerpen waar ze wegens succes van de bar naar de club verhuisden. Als je zin hebt om je avond heupwiegend door te brengen, moet je zeker niet twijfelen om af te komen!

FacebookTumblrInstagram

12 april 2019

About Author

Joren Van der Plas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief