Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Tessa Dixson – “Prayer”

Tessa Dixson is de nieuwste popsensatie uit Brussel, die onder de vleugels van PIAS een grote carrière nastreeft. De jonge schone, met Belgisch en Brits bloed, nam in 2014 deel aan de Waalse versie van The Voice en schopte het tot in de liveshows. Tessa werkte nadien met heel wat klinkende namen zoals Roméo Elvis en Stereoclip wat ervoor zorgde dat ze in 2016 bij PIAS mocht tekenen. Ze werkte sindsdien de hele tijd aan songs en mocht voor haar eerste clip naar Californië. Tessa Dixson heeft bakken talent en dat zal ze de komende maanden tonen.

“Prayer” is een debuutsingle om U tegen te zeggen. Haar liedje werd meteen opgevangen door The Fader, die enkel lovende woorden voor het debuut vonden. Haar soulvol klinkende stem gaat gepaard met sterke beats, wat resulteert in een parel van de electropop. “Prayer” werd geproduceerd door Luuk Cox (Stromae) en Jeroen De Pessemier (Oscar & The Wolf). Het liedje bevat daarom wellicht heel wat invloeden van Oscar & The Wolf en Tsar B. Tessa Dixson toont vanaf het begin dat ze ambitie heeft om potten te breken. We zijn razend benieuwd naar het vervolg en denken dat België er een toekomstige popprinses bijheeft.

Site / Facebook / Instagram

 

 

 

1370 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Tessa Dixson & Noémie Wolfs @ Ancienne Belgique (AB): Licht aan het einde van de tunnel

Het zat niet mee voor Tessa Dixson. Haar verrassende debuutalbum Genesis verscheen net voor de eerste lockdown, maar op de officiële releaseshow moesten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single White Lies - "As I Try Not To Fall Apart"

Het was van 2019 geleden dat White Lies met nieuw materiaal op de proppen kwam, toen het vijfde album Five op de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Float Fall - Float Fall (★★★★): Geduld loont

De muzikale reis van Float Fall, een duo uit het Brusselse, leest als een merkwaardig verhaal van hoogtes en laagtes. In 2013…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.