Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Tessa Dixson – “Prayer”

Tessa Dixson is de nieuwste popsensatie uit Brussel, die onder de vleugels van PIAS een grote carrière nastreeft. De jonge schone, met Belgisch en Brits bloed, nam in 2014 deel aan de Waalse versie van The Voice en schopte het tot in de liveshows. Tessa werkte nadien met heel wat klinkende namen zoals Roméo Elvis en Stereoclip wat ervoor zorgde dat ze in 2016 bij PIAS mocht tekenen. Ze werkte sindsdien de hele tijd aan songs en mocht voor haar eerste clip naar Californië. Tessa Dixson heeft bakken talent en dat zal ze de komende maanden tonen.

“Prayer” is een debuutsingle om U tegen te zeggen. Haar liedje werd meteen opgevangen door The Fader, die enkel lovende woorden voor het debuut vonden. Haar soulvol klinkende stem gaat gepaard met sterke beats, wat resulteert in een parel van de electropop. “Prayer” werd geproduceerd door Luuk Cox (Stromae) en Jeroen De Pessemier (Oscar & The Wolf). Het liedje bevat daarom wellicht heel wat invloeden van Oscar & The Wolf en Tsar B. Tessa Dixson toont vanaf het begin dat ze ambitie heeft om potten te breken. We zijn razend benieuwd naar het vervolg en denken dat België er een toekomstige popprinses bijheeft.

Site / Facebook / Instagram

 

 

 

1577 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Waking Up Dreaming"

Enkele maanden geleden kregen we te horen dat er een documentaire over Shania Twain ging verschijnen over haar zeer bewogen leven. Daarvoor…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Bat Eyes - Bat Eyes (★★★½): Een mooie brug van de jaren negentig recht in het heden

Dat we in België een levendig muzieklandschap hebben, wordt elke dag duidelijker. Onze nationale trotsen scheren hoge toppen wereldwijd en elke week…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tsar B - "Auwtch"

Nadat Justine Bourgeus van 2012 tot 2016 viool speelde bij School Is Cool, besloot de zangeres onder haar artiestennaam Tsar B solo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.