Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mini Mansions – “Bad Things (That Make You Feel Good)”

De Amerikaanse groep Mini Mansions dropte hun nieuwe single “Bad Things (That Make You Feel Good)”. Mini Mansions is een muzikaal trio bestaande uit Micheal Shuman, sinds 2007 bassist van Queens Of The Stone Age, Tyler Parkford en Zach Dawnes die we kennen van The Last Shadow Puppets. Al tien jaar vormen ze een collectief dat een soort indie glam poprock maakt. Op 26 juni mogen we hun nieuwe plaat Guy Walks Into A Bar… verwachten, waarvan we eerder al de singles “Hey Lover” en “Gummybear” kregen te horen.

“Bad Things (That Make You Feel Good)” is uptempo, poppy en fun. Michael Shuman zet de track in met een fuzzy gitaarriff, ondanks zijn achtergrond als bassist neemt hij het gitaarwerk van Mini Mansions voor zijn rekening. Met synthesizer en dansbare drumbeats word je even terug gekatapulteerd naar een fout jaren ’80-feestje. Het refrein is catchy zoals dat hoort in een nummer zoals dit. Een mix tussen Billy Idol en Eagles Of Death Metal die perfect is om een dansje te placeren op bijvoorbeeld Pukkelpop, waar de synthrockers op zaterdag 17 augustus staan.

Instagram – Twitter – Facebook – Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 mei 2019

About Author

Felix Vloeberghs


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief