banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mini Mansions – “GummyBear”

De naam Mini Mansions zal heel wat Arctic Monkeys fans bekend in de oren klinken, want ze verzorgen voor hun tour het voorprogramma. De band uit Los Angeles bestaat uit drie leden die ook bezig zijn in andere bands. Frontzanger Michael Shuman is immers de bassist van Queens Of The Stone Age en Zach Dawes is ook onderdeel van The Last Shadow Puppets en werkte mee aan de plaat van Alex Turner-muze Alexandra Saviour. Met Mini Mansions behalen ze momenteel bescheiden successen en met het project loste de groep vorig jaar nog de Works Every Time ep. Een nieuwe plaat komt er op 26 juli aan en krijgt de naam Guy Walks Into A Bar, daarop onder meer een duet met Alison Mosshart (van The Kills). Eerste single “GummyBear” belooft alvast veel goeds.

“GummyBear” is zeker en vast een zoet indierocknummer dat met zijn sterke melodielijn al snel weet te overtuigen. De vibe valt sterk te vergelijken met, wat een toeval, Arctic Monkeys en ook de structuur van “GummyBear” lijkt verwant te zijn met die van de band uit Sheffield. Dat het drietal over veel ervaring beschikt, is dan ook duidelijk te horen, want het nummer beschikt over een drive die ervoor zorgt dat het niet weet te vervelen. Wereldschokkend is “GummyBear” niet geworden, maar desondanks valt de nieuwe worp goed in de smaak bij ons.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1453 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Mini Mansions - A Guy Walks Into a Bar (★★★½): Hoekige popbrij

Mini Mansions werd tot nu toe altijd bekeken als een zijproject van muzikanten die reeds eerder hun pluimen verdienden bij grotere bands….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mini Mansions - "Bad Things (That Make You Feel Good)"

De Amerikaanse groep Mini Mansions dropte hun nieuwe single “Bad Things (That Make You Feel Good)”. Mini Mansions is een muzikaal trio…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mini Mansions ft. Alison Mosshart - "Hey Lover"

Mini Mansions is een drietal uit Los Angeles dat bij de fans van Alex Turner al wel bekend in de oren zal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.