Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Lil Uzi Vert – “Sanguine Paradise” & “That’s A Rack”

Fans van Lil Uzi Vert moeten al een tijdje woelige waters doorzwemmen, want hun favoriete rapper brengt maar heel af en toe nieuw materiaal uit. De rapper uit Philadelphia scoorde een hit met “XO Tour Llif3” en stond samen met Migos op nummer één dankzij hitsingle “Bad and Boujee”. Zijn voorlopig laatste en tevens ook eerste album Luv Is Rage 2 dateert al van 2017, maar sindsdien moeten de fans ongeduldig wachten op een nieuw album. Normaal gezien was Eternal Atake voorzien voor zomer 2018, maar de release werd voor onbepaalde tijd opgeschoven. Met “New Patek” leek het in september dan toch te gebeuren, maar tot ieders spijt gebeurde er toch weer weinig. Vorige maand verscheen met “Free Uzi” even een nieuw nummer, maar dat werd door ‘copyright’ problemen al snel weer offline gehaald. Vannacht dropten dan opeens uit het niets twee nieuwe nummers en nu lijkt het album wel dichter dan ooit tevoren te zijn.

“Sanguine Paradise” is wellicht de minste van de twee nieuwe songs. Het nummer werd voorzien van een daverende trapbeat, aangevuld met wat trompetsamples. De rustige stukjes tussendoor halen misschien wat vaart uit de track, maar dat geeft de flow van Lil Uzi Vert net wat meer ruimte om zich te ontplooien. “That’s A Rack” is iets dromeriger en klinkt helemaal zoals we gewend zijn van Lil Uzi Vert. Het repetitieve van kernzin ‘That’s A Rack’ is misschien wat te veel van het goede, maar aan de andere kant zorgt het er wel voor dat het nummer sneller blijft hangen. Ook de kwaliteit van de bars op “That’s A Rack” zijn net iets beter dan op “Sanguine Paradise”. Nu is het alleen nog maar wachten op Eternal Atake, maar hoelang nog; dat staat in de sterren geschreven.

Op zondag 7 juli speelt Lil Uzi Vert als één van de headliners van Les Ardentes, naast namen als Young Thug, Kodak Black en Claire Laffut.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Uzi Vert - "Red Moon"

Voor iemand als Lil Uzi Vert is het predicaat ‘uniek’ in het leven geroepen. Als een eigenzinnige rapper in een door alfamannetjes…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bring Me The Horizon - "AmEN!" (feat. Lil Uzi Vert & Daryl Palumbo)

Als er een band is die ons continu weet te verrassen, dan is dat Bring Me The Horizon wel. De Britten verschenen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.