Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lil Uzi Vert – “New Patek”

De Amerikaanse rapper Lil Uzi Vert is al een tijdje bezig aan zijn nieuw project Eternal Atake, maar daar kregen we tot nu toe nog niets van te horen. De rapper, die vooral gekend is dankzij zijn hits “Money Longer” en “XO Tour Lif3“, voorziet zijn nummers steeds van verbluffende visuals en groeide zo uit tot één van de populairste rappers in 2016. Sindsdien kwam er redelijk weinig van hem uit en bleef het lange tijd rustig rond hem. Nu is hij dus eindelijk terug met “New Patek”, een nummer dat hij in juni al teasde op zijn Instagram en geproducet werd door Dolan Beats (die in het verleden al samenwerkte met 21 Savage en Playboi Carti).

Lil Uzi stroomt met zijn muziek vaak tegen de trends in en dat doet hij ook met zijn nieuwe “New Patek”. In tijden waar nummers niet langer dan drie minuten mogen duren, pakt hij uit met een track van bijna zes minuten speelduur. Bovendien gebruikt hij op “New Patek” niet alleen een pittige trapbeat, maar ook een pianomelodie die in de achtergrond zijn ding mag doen. Zijn manier van rappen kan voor sommigen wat zagerig overkomen, maar zijn fans houden van zijn speciale stijl en stem. Een blad voor de mond neemt Lil Uzi Vert evenmin op “New Patek” en rapt gewoon wat hij te zeggen heeft. “New Patek” is misschien niet zijn sterkste nummer, maar het nummer is wel een degelijk voorsmaakje van zijn nieuwste project.

Facebook

22 september 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief