Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kindness & Robyn – “Cry Everything”

De Zweedse zangeres Robyn maakte vorig jaar haar comeback met single “Missing You” en wat later haar nieuwe album Honey. Na acht jaar radio vertelt de zangers ons een verhaal terwijl ze verschillende genres met elkaar mengt. Dit jaar werkt ze voor de tweede keer samen met de de Englese zanger Kindness. Robyn was ook al te horen op het tweede album van Kindness tijdens “Who Do You Love?”. Kindness werkt wel vaker met andere artiesten samen en het ziet er naar uit dat we binnenkort een derde album van hem mogen verwachten.

De tweede samenwerkingen tussen Kindness en Robyn is gelijkaardig aan de eerste. Alleen kan je je benen op het nieuwe “Cry Everything” wat makkelijker losgooien. Het nummer is geen duetje waarin Kindness eerst over zijn liefde zingt waarna Robyn vervolgens hetzelfde doet. De twee zingen het hele nummer door samen en de stemmen gaan goed samen. Kindness zijn stem pakt de stem van Robyn op de voorgrond mooi in. Het beatje eronder doet denken aan Robyn haar meest recente album. “Cry Everything” zou er zo van geplukt kunnen zijn. “Cry Everyting” is klaar om Robyns nieuwe radiohitje te worden.

Robyn staat op vrijdag 28 juni in de KluB C van Rock Werchter. Diezelfde dag kan je onder meer Tool, The Cure, Bring Me The Horizon Kylie Minogue, Years & Years en onze eigen Wispering Sons aan het werk zien, maar alle tickets voor die dag zijn de deur al uit.

Facebook RobynInstagram RobynWebsite Robyn

Facebook KindnessInstagram Kindness

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

1210 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Smile - "Call My Name" (feat. Robyn)

Met haar frisse vocals zorgt Robyn zeker en vast voor een glimlach tijdens het beluisteren van het nieuwe “Call My Name”. De…
Nieuwe singles

Nieuwe single MØ - "Kindness"

We liegen niet als we stellen dat MØ ondertussen alle kneepjes van het popvak als de beste beheerst. De Deense zangeres brengt…
AlbumsRecensies

Pom Poko – Cheater (★★★★): Overstuurde gitaren en kawaii zang

Het Noorse Pom Poko – vernoemd naar een Studio Ghibli-animatiefilm – verscheen in 2019 op het toneel. De band kleurde op hun…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.