Oude Bekenden

Nieuwe single Robyn – “Missing U”

Oude Bekenden

Nieuwe single Robyn – “Missing U”

De Zweedse Robyn reageerde eerder dit jaar op het Twitterbericht van een fan en kondigde zo aan dat er later dit jaar een album volgt. “Missing U” is de eerste single van het zevende album. Robyn zong op twaalfjarige leeftijd al de soundtrack in voor een Zweedse kinderserie en werd wat later opgemerkt. Op vijftienjarige leeftijd brak ze echt door in Zweden en langzaam aan begon ze ook in andere landen radiotijd te winnen. Ze bracht in 2010 haar hit “Dancing On My Own” uit. Deze hit werd twee jaar geleden opnieuw een hit in de versie van Calum Scott.

Robyn is nu terug en dat met een nummer van net geen vijf minuten. Met een tintelend geluid begint en eindigt “Missing U”. Het gaat over de lege ruimte die iemand achterlaat na een relatie met de zangeres. Het is een break-upsong en dus zal Robyn opnieuw alleen mogen dansen op dit dansbare nummer. Het nummer heeft nog altijd de aanstekelijke Robynsound waarvan we houden.

FacebookInstagramWebsite

986 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Blaze - JUNGLE (★★½): Verdwaald in de jungle van voorspelbaarheid

Filmregisseurs van opleiding, maar producers in het dagelijkse werkleven: dat zijn Guillaume en Jonathan Alric uit Parijs. De Fransmannen vormen sinds 2016…
InstagramLiveRecensies

Röyksopp @ Ancienne Belgique (AB): Doordeweeks clubben in hartje Brussel

Met The Inevitable End kwam er in 2014 na zestien jaar een onverhoopt einde aan de albumdiscografie van het Noorse duo Röyskopp….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Just Jack - "Wasp in a Coke Can"

De naam Just Jack klinkt u waarschijnlijk niet erg bekend in de oren, zijn single “Starz in Their Eyes” daarentegen zeker wel….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.