Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tristan & HHIT – “Olso”

Deze vrijdag komt Tristan met haar langverwachte nieuwe ep Delidomia. Nadat ze ons en muziekliefhebbend Vlaanderen omver blies als voorprogramma van Tamino in drie uitverkochte AB’s, ontpopte Tristan zich tot grote ster in wording. Met die shows en haar debuut-ep Illusje in het achterhoofd doopten we Tristan dan ook in januari tot één van onze ‘Grote Beren Van Morgen‘. Meer dan terecht want de eigenzinnige artieste is duidelijk klaar om ook de rest van Europa te veroveren.

Net zoals op haar vorige nummers, zoekt Isolde Van Den Bulcke met haar nieuwe single “Olso” dromenland op en zweef je zes minuten lang van Oosterse gebieden naar imposante opera-gebouwen. Een reis die indrukwekkend is en in de slotfase een zeer onverwachte elektronische plottwist krijgt. Aanleunend aan free jazz, neemt het tempo door percussie uit handen van HHIT (aka Lander Gyselinck van STUFF en vriendje van Isolde) toe en krijg je een heel dansbaar einde vooraleer men weer in eenvoud met enkel piano en stem afsluit. Hokjes denken is met “Olso” niet mogelijk en zo toont Tristan alweer haar meest veelzijdige kant. Ook de clip, gemaakt door Tobi Jonson, is het kijken meer dan waard.

Vrijdag komt de ep Delidomia inclusief eerder uitgebrachte singles “Maljaande” en “Weslanda” uit.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

5 maart 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief