Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Emma Bunton – “Baby Please Don’t Stop”

Emma Bunton. Die naam zegt u misschien niets, maar u kent haar ongetwijfeld wel. In 1996 scoorde ze samen met vier andere Britse meisjes een eerste wereldhit. Dankzij “Wannabe” kent iedereen vandaag de dag nog steeds de Spice Girls. Razend populair was het vijftal eind vorige eeuw en toen gingen ze elk hun eigen weg. Emma Bunton (of Baby Spice) bracht tussen 2001 en 2006 drie soloalbums uit. Net zoals bij de andere Spice Girls bleef het solo succes beperkt tot eigen land. Emma Bunton ging ook mee op een eerste reünie in 2008 en begon wat later op de Britse radio te presenteren. Baby Spice gaat later dit jaar opnieuw op tour met Sporty, Scary en Ginger Spice en dus is dit het perfecte moment voor nieuw solowerk.

Met “Baby Please Don’t Stop” verrast Baby Spice ons, want eerlijk gezegd lagen de verwachtingen niet hoog. De eerste single van het vierde album heeft een funky baslijntje. Het nummer brengt een vleugje zomer met zich mee. Wat je kan verwachten van Baby Spice is een braaf nummer, en dat krijgen we ook. Niets gewaagds, maar wel poppy en het slaat aan. “Baby Please Don’t Stop” is een mooie terugkeer van Emma Bunton, maar is vooral goed getimed met de Spice Girls reünie in aantocht.

InstagramFacebook 

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

27 februari 2019

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief