Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single blackbear – “1 SIDED LOVE”

Matthew Musto, beter bekend als blackbear, heeft zich sinds 2012 als singsongwriter geprofileerd in de muziekindustrie. Daarnaast staat hij ook bekend om zijn ijzersterke performances, LP’s, mixtapes en zijn uitgesproken social media accounts. Op SoundCloud en Youtube haalt hij miljoenen streams. Zijn stijl valt het best om te omschrijven als alternatieve R&B gemixt met diverse stijlen, die hij categoriseert in het genre ‘vibe’. In 2017 kwam hij met zijn laatste project: cybersex.

Blackbear gaf zijn fans een voorsmaakje met het nummer “1 SIDED LOVE” voor zijn aankomende album ANONYMOUS, dat net op tijd kwam voor Valentijn. Het nummer is een mix van electro-pop en zachte rap. In deze love song stelt hij zich zeer kwetsbaar op en geeft hij zich bloot. Met dit nummer schotelt blackbear ons een relaxte melodie en trage zang voor, die na een tijd tot eentonigheid leidt. Wat heel teleurstellend is, aangezien hij niet alles uit dit lied gehaald heeft. Meer afwisseling had dit lied zeker goed gedaan. Het is duidelijk dat blackbear aan het experimenteren is met zijn muziek doordat dit lied zich onderscheid van zijn laatste project: cybersex. We zijn alvast benieuwd naar zijn nieuwe album die op 19 april zal uitkomen!

Facebook / Twitter / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Waterparks - "FUCK ABOUT IT" (feat. blackbear)

De mannen van Waterparks doen het opnieuw, en deze keer samen met de Amerikaanse artiest blackbear. Het trio, bestaande uit Awsten Knight…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single blackbear - "gfy" (feat. Machine Gun Kelly)

blackbear is nu toch al even bezig is met muziek maken en zo wist hij zichzelf al naast grote namen te zetten….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Machine Gun Kelly - mainstream sellout (★★★): Succesvol vasthouden aan zijn poppunkstatus

Van Machine Gun Kelly kan je zeggen wat je wil, maar dat hij een omstreden figuur is, is een open deur intrappen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.