Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Waterparks – “FUCK ABOUT IT” (feat. blackbear)

De mannen van Waterparks doen het opnieuw, en deze keer samen met de Amerikaanse artiest blackbear. Het trio, bestaande uit Awsten Knight (zang en gitaar), Otto Wood (drums) en Geoff Wigington (gitaar en achtergrond zang), bracht hun debuut ep Airplane conversations ondertussen al een decennium geleden uit. Ze werden echter pas bekend bij het bredere publiek na het uitkomen van hun derde studio album FANDOM, dat goed was voor een plaats in de top 40 in de Billboard Top 200. Waterparks laat zich namelijk niet beperken als het gaat om muziek en doen gewoon iedere keer weer hun eigen ding. Om het met Awstin Knights eigen woorden te zeggen: ‘Er is geen enkele reden om jezelf te limiteren’, en die mentaliteit komt zeker goed over in heel hun discografie. 

“FUCK ABOUT IT” is zoals vele fans het zouden omschrijven een ‘typische Waterparks song’. De directe tekst, die we vaak nogal letterlijk mogen interpreteren, is iets wat we regelmatig zien terugkeren in hun songs. We weten namelijk uit vorige singles zoals “Self sabotage” en “Numb” dat ze al eens graag scheldwoorden gebruiken in hun muziek en er dus zeker niet voor terugdeinzen. Samen met de eerder hevige instrumenten en Awtens hoge stem zijn dit de drie hoofdingrediënten van zowat elke Waterparks-song. Om deze single te onderscheiden van anderen mag het laatste ingrediënt zeker niet ontbreken: blackbear. Deze doet zijn intrede in de tweede strofe en komt binnen met een knal. Zijn strofe brengt weer iets anders naar boven in het lied en is als de kers op de taart om van “FUCK ABOUT IT” een echte hit te maken. 

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify

Related posts
LiveRecensies

Ways Around Festival 2024 (Dag 2): Alternatief muziekfeest

De tweede dag van het Ways Around Festival ging door in RESET. In een vorig leven was dit gebouw het hoofdkantoor van…
InstagramLiveRecensies

Hideous @ Kunstencentrum VIERNULVIER (Balzaal): Rock met een doel

Wie de Belgische muziekscene een beetje volgt, kan niet om Hideous heen. De band maakt een snelle opmars door. In februari bracht…
LiveRecensies

When We Were Young 2023 Las Vegas: Voor altijd jong

When We Were Young lijkt bijna op een bijeenkomst van de Verenigde Naties, maar dan voor poppunkbands; alle invloedrijke grootheden zijn vertegenwoordigd….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.