Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Waterparks – “FUCK ABOUT IT” (feat. blackbear)

De mannen van Waterparks doen het opnieuw, en deze keer samen met de Amerikaanse artiest blackbear. Het trio, bestaande uit Awsten Knight (zang en gitaar), Otto Wood (drums) en Geoff Wigington (gitaar en achtergrond zang), bracht hun debuut ep Airplane conversations ondertussen al een decennium geleden uit. Ze werden echter pas bekend bij het bredere publiek na het uitkomen van hun derde studio album FANDOM, dat goed was voor een plaats in de top 40 in de Billboard Top 200. Waterparks laat zich namelijk niet beperken als het gaat om muziek en doen gewoon iedere keer weer hun eigen ding. Om het met Awstin Knights eigen woorden te zeggen: ‘Er is geen enkele reden om jezelf te limiteren’, en die mentaliteit komt zeker goed over in heel hun discografie. 

“FUCK ABOUT IT” is zoals vele fans het zouden omschrijven een ‘typische Waterparks song’. De directe tekst, die we vaak nogal letterlijk mogen interpreteren, is iets wat we regelmatig zien terugkeren in hun songs. We weten namelijk uit vorige singles zoals “Self sabotage” en “Numb” dat ze al eens graag scheldwoorden gebruiken in hun muziek en er dus zeker niet voor terugdeinzen. Samen met de eerder hevige instrumenten en Awtens hoge stem zijn dit de drie hoofdingrediënten van zowat elke Waterparks-song. Om deze single te onderscheiden van anderen mag het laatste ingrediënt zeker niet ontbreken: blackbear. Deze doet zijn intrede in de tweede strofe en komt binnen met een knal. Zijn strofe brengt weer iets anders naar boven in het lied en is als de kers op de taart om van “FUCK ABOUT IT” een echte hit te maken. 

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Paige Bea - "Autopilot"

Paige Bea trok de wereld al rond als journaliste en vertoefde in wereldsteden als Moskou, Kiev, Hong Kong en Reykjavik. Haar liefde…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Youth Sector – “The Ball”

Alternatieve popband Youth Sector dropt met “The Ball” volgens hen ‘their best single yet’. Met een heldere klank, dansbaar ritme, disco synths…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single cleopatrick - "OK"

Ze kennen elkaar al vanaf de kleuterklas, hebben hun passie ontdekt in het lager, en maken sinds het middelbaar hun eigen muziek….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.