Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single blackbear – “gfy” (feat. Machine Gun Kelly)

© David Avalos

blackbear is nu toch al even bezig is met muziek maken en zo wist hij zichzelf al naast grote namen te zetten. Samen met artiesten als iann dior en Machine Gun Kelly behoort hij tot de groep die poppunk een nieuw leven probeert in te blazen. In 2020 bracht hij zijn album everything means nothing uit en in 2021 kregen we de ep misery lake voorgeschoteld, waarop Travis Barker ook te horen was. Die Travis Barker werkte al vaak samen met Machine Gun Kelly, de blonde poppunkgod die nu samenwerkt met blackbear op zijn nieuwste single “gfy”.

Van het begin tot het einde van het nummer klinkt “gfy” zoals elk poppunknummer dat tegenwoordig wordt uitgebracht. Veel variatie zit er niet in, maar dit wordt wel deels goedgemaakt door het hoge herkenbaarheidsgehalte. blackbear heeft iets in zijn stem dat altijd aangenaam is om naar te luisteren en Machine Gun Kelly zorgt voor de variatie met zijn verse. Zijn flowswitch zorgt voor een schwung in het nummer. Niet memorabel, weinig vernieuwend, maar het zal hen worst wezen want ook dit zal weer ettelijke streams vergaren.

FacebookInstagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

153 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 3): Geen huis zonder kruis

De derde dag van Rock Werchter was er eentje met zowel regen als zonneschijn en zowel goeie als iets minder goeie optredens….
InstagramLiveRecensies

Rock Am Ring (Festivaldag 3): Wissel van de wacht

De tijd vliegt als je je amuseert en voor we het goed en wel beseften, waren we al aanbeland op dag drie…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Machine Gun Kelly - "PRESSURE"

Je kan Machine Gun Kelly van veel betichten, maar bij het alias van Colson Baker zal het nooit snel saai worden. Enerzijds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.