Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ryan Adams – “Fuck The Rain”

Drie albums gaat Ryan Adams dit jaar uitbrengen, een huzarenstukje zou je denken, maar er zijn bands die er meer uitbrengen op een jaar. Big Colors zal de eerste zijn en die verschijnt op 19 april. Daaruit deelde Adams al enkele singles op Amerikaanse radiozenders, maar buiten een slechte rip van die zenders was er weinig te horen. Nu verschijnt met “Fuck The Rain” zijn eerste echte single uit het album. Op dat nummer krijg je ook John Mayer te horen, twee straffe muzikanten die de hoofden bij elkaar steken, dat kan niet anders dan een pareltje opleveren.

Op “Fuck The Rain” heeft de man weer een typisch Ryan Adamske gedaan. Het is een eenvoudig liedje, maar door de perfecte afwerking die we van Adams gewoon zijn, beland je meteen in een gevoelige en gelukzalige sfeer. Traag maar zeker bouwt het nummer op naar een sentimentele gitaarsolo (geleverd door John Mayer) en op dat moment dromen we helemaal weg. Ook al zou wat meer afwisseling in het nummer niet misstaan, toch weet Adams ons weer vanaf de eerste seconde mee te slepen.

Big Colors Tracklist

1 “Big Colors”
2 “Do Not Disturb”
3 “It’s So Quiet, It’s Loud”
4 “(Expletive) the Rain”
5 “Doylestown Girl”
6 “Dreaming You Backwards”
7 “I Surrender”
8 “What Am I”
9 “Power”
10 “Showtime”
11 “In It For The Pleasure”
12 “Middle of the Line”
13 “I’m Sorry and I Love You”
14 “Manchester”
15 “Summer Rain”

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

23 januari 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief