Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ten Fé – “Echo Park”

Sommige bands breken niet altijd heel snel door, maar weten wel het ene goeie nummer na het andere uit te brengen. Ten Fé is een voorbeeld van zo’n band. Op 8 maart brengt de Britse groep met Future Perfect, Present Tense een tweede album uit. Daaruit kregen we al drie singles met “Not Tonight”, “Won’t Happen” en “No Night Lasts Forever”. Het lijkt er op dat de band ons al veel uit dat aankomend album wil laten kennen, want nu verschijnt met “Echo Park” reeds een vierde song uit het album. Dit keer is het minder uitbundig, maar nog steeds heel mooi.

Ten Fé is een band die perfect het midden vindt tussen The War On Drugs en Tame Impala. Op “Echo Park” hoor je heel goed waarom. Een warme synth leidt het nummer in waarna we op een heel laidback sfeertje verdergaan. Veel gebeurt er dus niet in de song, maar het zit hem allemaal in de details. Zo is er een groovy baslijn die de temperatuur wat doet stijgen en krijgen we net door de repetitieve sound een heel fijn gevoel bij “Echo Park”. Op het eind serveert de groep nog een heerlijke gitaarsolo dat het eind van de song hemels afsluit.

20 december 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief