Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ten Fé – “Candidate”

Ten Fé is een vijftal dat z’n thuishaven heeft op een roze wolkje boven Engeland. De band brengt nummers die je eigenlijk beter kan omschrijven als droomsessies en zo maakten ze ons eerder dit jaar nog helemaal week met hun tweede album Future Perfect, Present TenseTen Fé heeft duidelijk de smaak te pakken, want niet veel later kregen we “Waterfalls” te horen en klaarblijkelijk vonden de vijf muzikanten dat 2019 niet achtergelaten kon worden zonder nóg een nieuw singletje.

“Candidate” is Ten Fé in z’n element. Ze stelden zich kandidaat om de functie van onze persoonlijke kachel te komen vervullen en we nemen de band met plezier aan. Terwijl het melodietje in het refrein niet te ingewikkeld is en de structuur van het nummer constant vooruitdrijft zonder uitzondering, kan je wel enige bezorgdheden uiten rond originaliteit. Maar daar is het Ten Fé allemaal niet om te doen. Het nummer dient voornamelijk als een fijne preview van de lente zonder al te veel verdere bedoelingen. Ten Fé wil de eerste zon in huis halen met hun gezellige klank, dus leg je languit te zonnen en geniet van de stralende sfeer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 december 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief