Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Every Stranger Looks Like You – “Tying the Knot”

Every Stranger Looks Like You, het Gentse trio, draait al een tijdje mee in de punk-hardcore-noise wereld. In afwachting van hun nieuwe plaat levensmoeheid, die uitkomt op 15 oktober 2018, laten ze alvast een tsunami in de vorm van “Thying the Knot” op ons los.

Het is een korte Tsunami (2’20”), maar wat een verrassing zeg. Het nummer begint nog vrij braaf met wat hogere noten en hoger geschreeuw, maar draait dan voor de strofe drie tonen lager om dan over te schakelen naar het rustige deel. Daar hoor je grunge-invloeden, maar deze passen perfect in het nummer. Hierna gaat de song nog drie tonen lager om dan een fantastische tweestemmige passage te laten passeren waar je de indruk krijgt dat er iets of iemand voor gesneuveld is. Heerlijk! Alsof de invloeden niet genoeg zijn, wordt er sludge-gewijs geëindigd.

Voor dat je het weet zijn de twee minuten om en heb je een ‘toek op uw bakkes’ gekregen waardoor je geen benul meer hebt waar je staat. We zijn heel benieuwd naar hun nieuwe plaat en voor deze single hebben we maar één woord: WAUW!

Facebook

12 september 2018

About Author

Wouter Vandeweyer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief