Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa – “Want To”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa – “Want To”

In November zagen we de Britse popsensatie Dua Lipa nog in een uitverkochte Lotto Arena haar eerste arena show geven en zagen we er al dat haar toekomst er enorm rooskleurig uitzag. Enkele maanden later heeft ze een Ultratop-record verbroken, stond ze op de Main Stage van Pukkelpop en ligt heel de wereld aan haar voeten. Door het grote succes van haar debuutplaat heeft ze besloten een ‘platinum-edition’ uit te brengen met drie nieuwe nummers op, waarvan we de eerste nu al krijgen ter gelegenheid van Jaguar’s The Pace voorstelling waar we maandagavond in Amsterdam bij waren. “Electricity” met Silk City dat gisteren uitkwam staat bovendien ook op de heruitgave van het album.

Fans van het eerste uur kennen “Want To” ongetwijfeld nog van haar Hotter Than Hell Tour in de herfst van 2016, maar het nummer haalde ten spijt van heel wat fans het album niet. Uiteindelijk besloot Dua Lipa haar fans toch tegemoet te komen door het nummer nu samen met Jaguar uit te brengen. Het duistere popnummer heeft een beat die je vanaf de eerste tonen meteen meeneemt en in combinatie met Dua’s stem een mooie sfeer weet te creëeren. De echo’s doen bovendien ook goed hun werk en geven het nummer nog een mysterieuzer kantje. Dua Lipa lijkt haar sound helemaal gevonden te hebben en blijft scoren. Alweer een sterk nummer van de populairste vrouwelijke ster in de ultratop.

Op 19 oktober verschijnt de ‘platinum-edition’ van haar selftitled debuutalbum, waarop in totaal een mooie 25 nummers gaan staan.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - "Training Season"

Terwijl de naweeën van Future Nostalgia nog enige tijd nazinderden, bracht Dua Lipa afgelopen jaar slechts twee nummers uit. En toch mocht de Britse…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dua Lipa naar Rock Werchter 2024!

Een nieuwe naam voor Rock Werchter is altijd een mooie manier om de week mee te beginnen, en al zeker als het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.