Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ron Gallo – “Do You Love Your Company?”

Het is tegenwoordig heel moeilijk om als rockband nog verfrissend uit de hoek te komen. Ron Gallo probeert het toch te doen, en hij slaagt er nog in ook. Stardust Birthday Party is de nieuwe plaat van de man uit Nashville en die verschijnt op 5 oktober. We kregen daaruit al twee straffe singles, met “It’s All Gonna Be OK” en vorige week nog “Always Elsewhere”. Nu is hij alweer terug met een derde single dat de titel “Do You Love Your Company?” krijgt. De video voor de song is trouwens een vervolg op die vorige single, voor de liefhebbers van het betere beeld een aanrader.

Twee minuten, meer heeft Gallo niet nodig om ons alweer te overtuigen. De jaren 60 zijn nog steeds heel duidelijk aanwezig, maar op “Do You Love Your Company?” krijgen we ook heel wat hedendaagse invloeden. De song is speels en blinkt uit in diversiteit. Hoewel het nummer slechts twee minuten duurt, krijg je toch heel wat te verwerken en dat maakt het net zo boeiend. Een rustig begin dat langzaam maar zeker iets strakker wordt en bij momenten doet denken aan The White Stripes, maakt van dit nummer alweer een knaller van jewelste. “Do You Love Your Company?”, wij houden alvast van het gezelschap van Ron Gallo.

3692 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ron Gallo - "Hide (Myself Behind You)"

Mocht Ron Gallo een plaatsje hebben in het gezelschapsspel ‘Wie Is Het?’ dan zouden vragen als ‘Draagt hij een salopette?’, ‘Krullenbol?’ of…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ron Gallo - "You Are Enough"

Stardust Birthday Party, de laatste langspeler van Ron Gallo, dateert intussen alweer van twee jaar geleden. De professionele weirdo, experimentalist en existentialist…
LiveRecensies

Best Kept Secret 2019 (Festivaldag 2): Verrassingen onder de warme zon

De tweede dag van een festival gaat altijd wat moeizamer van start als zijn voorganger. Gelukkig was er een mooie line-up die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.