Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Jungle – “Happy Man” & “House In LA”

Vorige week zagen we Jungle nog aan het werk in de Botanique en vandaag komt het gezelschap met twee verse singles. De band uit Londen liet even op zich wachten, want de debuutplaat dateert alweer van 2014. Vier jaar later is er dus eindelijk nieuwe muziek van het dynamische duo en we krijgen er meteen twee, wat een lieverds! “House In LA” en “Happy Man” tonen twee kanten van de band, benieuwd of dit ook de twee uitersten zullen zijn die de band zal opzoeken op de tweede plaat. Daarover krijgen we voorlopig nog geen nieuws.

Naast muzikaal, is Jungle ook visueel altijd tot in de puntjes uitgewerkt. Zo ook op deze twee nieuwe singles. Twee prachtige videoclips die de muziek helemaal ten goede komen. Die muziek klinkt op “Happy Man” heel erg gelijkaardig als de songs op het debuutalbum. Dynamisch, zonnig en vol funky beats. Bij “House In LA” gaan ze dan weer wat trager te werk, wat toont dat de hoge tonen van hun falsetto’s ook bij zo’n trage songs tot hun recht komen. Twee leuke songs die het alleen maar heter zullen maken vandaag.

Jungle live aan het werk zien? Dat kan deze zomer op Pukkelpop.


3141 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jungle - Loving in Stereo (★★★½): Zelfde principes, nieuw sausje

Eindelijk is het zover. Na drie jaar wachten komt ieders favoriete neo-soul/funkband terug aan de oppervlakte met een nieuwe langspeler. Jungles ijzersterke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle - "All of the Time"

Aanstaande vrijdag zal menig indiesoulfunkhartje ongetwijfeld wat sneller slaan, want dan brengen de Britten van Jungle hun derde langspeler op de markt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle - "Truth"

Over een goede twee weken is het zover, dan ligt Loving in Stereo in de winkelrekken. Eerder maakten de mannen van Jungle ons…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.