Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dan Owen – “What Is A Man”

De zomer is begonnen bij Dansende Beren! Dat werd althans bevestigd met Dan Owens nieuwste single “What Is a Man”. Met zijn ons reeds vertrouwde ‘grain’ in een slechts 25 jaar jonge stem, bracht hij bij de Beren een tevreden stemming. Zijn zangkunst is dan ook fenomenaal. Ondanks dat de arbitraire tekst wat simpel en onhandig gekozen is, heeft ‘what is a man without a heart, it’s just a story that never starts, imagine the sky without the stars’ een zomers meezing gehalte. Het moet natuurlijk niet altijd in abstractie verhulde politieke actualiteit zijn. De drijvende rock gitaar en een swingend refrein maken dat overigens allemaal weer goed. “What Is a Man” doet het goede weer extra stralen.

Dan bewees het voorbije jaar zijn talent door zowel fans als critici te overtuigen met zijn grootste hits “Made To Love You”, “Icarus” en “Hideaway”. Naast miljoenen Spotify streams, werd zijn EP Stay Awake With Me vorig jaar met groot enthousiasme ontvangen bij de Europese radio’s. Daardoor tourde hij langs verschillende uitverkochte concerten en festivals. Benieuwd wat deze Londenaar nog voor ons in petto heeft.

4 posts

About author
Muzikant, schrijver, leraar, student.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Gordi - "Sandwiches"

Na “The Cost“, een single die de Australische zangeres uitbracht naar aanleiding van de bosbranden in haar thuisland, doorbreekt Gordi nu écht…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noel Gallagher's High Flying Birds – “Blue Moon Rising”

Na zijn laatste ep This Is The Place, die in september goed in de smaak viel, komt Noel Gallagher’s High Flying Birds met…
AlbumsRecensies

Dan Owen - Stay Awake With Me (★★★½): Een doorleefde storyteller in het lichaam van een twintiger

Een cover van Bob Dylan’s “Ballad of Hollis Brown” zorgde ervoor dat Dan Owen viraal ging. Inmiddels bracht hij onder de vleugels…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.