Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dan Owen – “What Is A Man”

De zomer is begonnen bij Dansende Beren! Dat werd althans bevestigd met Dan Owens nieuwste single “What Is a Man”. Met zijn ons reeds vertrouwde ‘grain’ in een slechts 25 jaar jonge stem, bracht hij bij de Beren een tevreden stemming. Zijn zangkunst is dan ook fenomenaal. Ondanks dat de arbitraire tekst wat simpel en onhandig gekozen is, heeft ‘what is a man without a heart, it’s just a story that never starts, imagine the sky without the stars’ een zomers meezing gehalte. Het moet natuurlijk niet altijd in abstractie verhulde politieke actualiteit zijn. De drijvende rock gitaar en een swingend refrein maken dat overigens allemaal weer goed. “What Is a Man” doet het goede weer extra stralen.

Dan bewees het voorbije jaar zijn talent door zowel fans als critici te overtuigen met zijn grootste hits “Made To Love You”, “Icarus” en “Hideaway”. Naast miljoenen Spotify streams, werd zijn EP Stay Awake With Me vorig jaar met groot enthousiasme ontvangen bij de Europese radio’s. Daardoor tourde hij langs verschillende uitverkochte concerten en festivals. Benieuwd wat deze Londenaar nog voor ons in petto heeft.

7 mei 2018

About Author

Simon Fivez Muzikant, schrijver, leraar, student.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief