Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pitou – “Give Me A Glass”

Op 13 mei 2018 brengt de Amsterdamse singer-songwriter Pitou haar tweede EP uit genaamd I Fall Asleep So Fast. Daar kregen we vandaag een eerste voorsmaakje van genaamd “Give Me A Glass”. In 2016 bracht Pitou haar debuutalbum uit genaamd Pitou. Dat jaar werd ze in Nederland ook geslecteerd voor Popronde, een reizend muziekfestival met jong talent in de kijker. Als kers op de taart mocht ze afgelopen maand het voorprogramma verzorgen van Tamino in onder andere de Vooruit en in de Roma.

In tegenstelling tot haar intieme debuutalbum komt Pitou deze keer uit haar schulp. Waar we op het debuut enkel een sobere gitaar te horen kregen, heeft ze nu een volledige band rond haar verzameld. Met haar gezang baant ze zich een weg door de begeleiding van een gitaar, cello en drums. Opnieuw is duidelijk te horen dat Pitou van opleiding een klassiek geschoolde zangeres is. Haar stem klinkt glashelder en eist meteen alle aandacht op. Met “Give Me A Glass” bewijst ze nogmaals dat je niet meer nodig hebt dan een unieke stem om de aandacht te trekken.

Facebook / Website

 

4 mei 2018

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief