Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Very Very Danger – “Watashi To Kite”

© Anton Coene

Het Gentse granaatrockdrietal dat bestaat uit Ian Clement (Wallace Vanborn, Ian Clement) Michèle De Feudis (Horses on Fire) en Femke Decoene maakte vorig jaar een geslaagde doortocht in enkele gevierde Gentse cafés (Krawietelke, Charlatan) en mocht op grotere podia in binnen-en buitenland het beste van zichzelf geven. The Very Very Danger is keihard, rechtdoor en in your face.

Dat laatste wordt bewezen door een enthousiast joelend kinderkoortje aan het begin van de nieuwste single “Watashi To Kite”. Hierna word je iets meer dan vier minuten bij je nekvel gegrepen zonder tussenpozen. De vettigste bas die je kan indenken, een dierlijk gehuil in het Japans en een ondersteunende ijzersterke ritmesectie zorgen voor een kleine vijf minuten streling voor het oor. “Watashi To Kite” vat perfect samen wat The Very Very Danger is: op het eerste gezicht vrij onschuldig en heel serieus in het zichzelf niet al te serieus nemen. Maar vergis je niet, deze drie zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken.

 

24 april 2018

About Author

Yolan Devriendt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief