Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles: Nicki Minaj – “Barbie Tingz” & “Chun-Li”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles: Nicki Minaj – “Barbie Tingz” & “Chun-Li”

De muzikale trots van Trinidad en Tobago aka Nicki Minaj is helemaal terug van weggeweest. Vandaag bracht ze niet één, niet twee, maar wel drie nieuwe singles uit. Twee nummers daarvan zijn voorbode van het komende vierde album van de vrouwelijke rapper. De derde single is een samenwerking met rapper Young Thug. Nicki Minaj kende in 2010 haar grote doorbraak met haar debuutalbum Pink Friday. Vooral “Super Bass” en “Moment 4 Life” in samenwerking met Drake scheerden erg hoge toppen. Nadien kende Minaj ook met haar volgende albums veel succes. Wie herinnert zich bijvoorbeeld niet nummers zoals “Starships” en “Anaconda”? Nog wekelijks worden deze nummers in de dansclubs plat gedraaid. Vorig jaar kregen we ook al enkele voorproefjes te horen van het nieuwe album en vandaag krijgen we dus een dubbel voorsmaakje.

De eerste single “Barbie Tingz” is meteen een referentie naar haar alter ego ‘Barbie’. Bij het woord Barbie denk je misschien aan een leuk en lieflijk nummer, maar dat is “Barbie Tingz” allesbehalve. We krijgen rap te horen zonder al te veel franjes. Nicki Minaj bewijst nog maar eens dat ze niet meer dan een beat nodig heeft om een straf rapnummer te maken.

“Chun-Li” refereert dan weer naar het eerste vrouwelijke personage uit het computerspelletje ‘Street Fighter’. Een ode dus aan alle vrouwen mét ballen. En of Nicki Minaj zo’n vrouw is. Net als op “Barbie Tingz” neemt ze ook hier geen blad voor de mond. Ze rapt letterlijk “They need rappers like me”. Dat ze voor niemand bang is, dat laat ze op dit nummer duidelijk horen.

Alsof die twee singles alleen nog niet genoeg waren, is er ook nog de nieuwe single van rapper Young Thug waarop Nicki Minaj te horen is. Een echte geluksdag dus voor alle fans. Wanneer het nieuwe album er precies aankomt, is nog niet bekend. Waarschijnlijk zal dat ergens later dit jaar zijn.  Ook wordt het uitkijken naar een nieuwe tournee van de Trinidadiaanse schone. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Website / Twitter / Youtube

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nicki Minaj, Maluma & Myriam Fares - "Tukoh Taka"

De officiële hymne van het FIFA Fan Festival is bekend: niemand minder dan Nicki Minaj heeft haar zang- en raptalent samengebundeld met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coi Leray & Nicki Minaj - "Blick Blick"

24-jarige Amerikaanse rapster Coi Leray kwam afgelopen zomer nogal negatief in het nieuws. Ze speelde een show op Rolling Loud in Miami…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nicki Minaj - "Do We Have A Problem?" (feat. Lil Baby)

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk maakt Nicki Minaj een comeback. Deze keer met “Do We Have A Problem?”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.