Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nicki Minaj – “Do We Have A Problem?” (feat. Lil Baby)

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk maakt Nicki Minaj een comeback. Deze keer met “Do We Have A Problem?” in samenwerking met de rapper Lil Baby. Lil Baby verscheen vorig jaar op albums zoals onder andere Certified Lover Boy van Drake en The Off-Season van J. Cole. Van Nicki Minaj horen we echter niet zoveel meer, wat ook wel logisch is gezien ze nu een zoon heeft om voor te zorgen. Haar laatste album Queen dateert alweer van 2018, maar om dat te compenseren bracht ze vorig jaar de mixtape Beam Me Up Scotty uit. In een interview vermeldde Minaj ook dat het moederschap haar manier van schrijven heeft veranderd: ze heeft nu de neiging om teksten die te seksueel of expliciet zijn achterwege te laten, en dat krijgen we nu te horen op “Do We Have A Problem?”.

Om haar nieuwste nummer aan te kondigen startte Nicki een hotline die fans konden bellen om te praten over hun problemen. Vervolgens bracht ze “Do We Have A Problem?” uit, samen met Lil Baby. Het is een eerder onverwachte samenwerking met de rapper afkomstig uit Atlanta, maar dat doet niet af aan het eindresultaat. Nicki wilde teruggaan naar een klassiekere rap, waarop iedereen kan meezingen en dat is haar zeker gelukt. Ze lijkt af te stappen van de extravaganza die voorheen in haar muziek sterk aanwezig was. De verses van Lil Baby sluiten perfect aan bij het geheel. “Do We Have A Problem?” lijkt eerder te passen bij zijn stijl, maar beide artiesten maken er een krachtig nummer van. Nicki gaf ook al weg dat er een album op komst is, dus we hebben dus iets om naar uit te kijken!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nicki Minaj, Maluma & Myriam Fares - "Tukoh Taka"

De officiële hymne van het FIFA Fan Festival is bekend: niemand minder dan Nicki Minaj heeft haar zang- en raptalent samengebundeld met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Baby & Tears For Fears - "The World Is Yours To Take"

Tears For Fears kennen we allemaal van diens succesen in de jaren tachtig. Songs From The Big Chair geldt vandaag de dag nog…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coi Leray & Nicki Minaj - "Blick Blick"

24-jarige Amerikaanse rapster Coi Leray kwam afgelopen zomer nogal negatief in het nieuws. Ze speelde een show op Rolling Loud in Miami…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.