Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nicki Minaj, Maluma & Myriam Fares – “Tukoh Taka”

De officiële hymne van het FIFA Fan Festival is bekend: niemand minder dan Nicki Minaj heeft haar zang- en raptalent samengebundeld met de Colombiaanse zanger Maluma en de Libanese Myriam Fares. Minaj was ons al bekend door onder meer “Starships“, “Anaconda” en TikTok-trend “Super Freaky Girl“. De stoere Amerikaanse rapper en singer-songwriter blaast ons nu opnieuw omver met haar nieuwe single, in samenwerking met Maluma en Fares, voor het WK voetbal in Qatar: “Tukoh Taka”.

“Tukoh Taka” is een mix van drie verschillende culturen. Nooit eerder is een FIFA World Cup-nummer uitgebracht waarin Engels, Spaans én Arabisch wordt gezongen. Daarom gaat het lied ook over het verenigen van verschillende culturen over de hele wereld en over het samen vieren van dit vierjaarlijkse wereldkampioenschap. Minaj, Maluma en Fares hebben elk hun eigen inbreng gegeven aan het nummer, met als resultaat een combinatie van rapmuziek, Latijnse hiphop en Arabische popmuziek. Je zou denken dat deze stijlen, talen en culturen té verschillend zijn om een mooi geheel te kunnen vormen, maar de samenwerking is juist een mooie samenvloeiing. Minaj zorgt voor de eerste verse, waarna Myriam Fares met een refrein komt dat een hele dag in je hoofd blijft zitten. Maluma voegt zich dan bij het geheel, zodat Latijnse en Arabische hiphop je meteen aan het dansen krijgen. De combinatie is dus zeker geslaagd.

Het lied brengt een hele leuke sfeer met zich mee. Ideaal om te brengen op een festival voor tienduizenden voetbalfans, want voor ambiance zullen deze drie artiesten zeker zorgen!

Nicki Minaj: Facebook / Instagram / Website
Maluma: Facebook / Instagram / Website
Myriam Fares: Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Danny Brown - Quaranta (★★★★): Verheerlijking is voor de onwetenden

Op zolder van een van de meest excentrieke en eclectische artiesten uit het hiphopgenre lag al een tijdje een album te wachten….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danny Brown - "Tantor"

De Amerikaanse hiphopveteraan Danny Brown is ondertussen 42 jaar oud, toch lijkt de vervaldatum van zijn carrière nog lang niet bereikt. Eerder…
AlbumsRecensies

Drake - For All The Dogs (★★★): Een dobermann met een zachte pels

Wanneer de grootste naam uit de hiphop-scene een nieuw album dropt, zit er maar een ding op: alles aan de kant gooien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.