Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Faces on TV – “Same Thing”

Het mag gezegd zijn, de afgelopen twee jaar is de Belgische droompopformatie rond producetovenaar Jasper Maekelberg aan een enorme opmars bezig. Je moet al onder een steen geleefd hebben om niet op de hoogte te zijn van Faces On TV. Naar aanloop van hun nieuwe album Night Funeral dat de groep op 20 april voorstelt in de AB (tevens de dag van de release), bracht de band al twee spectaculaire singles uit. “Dancing After All” en “Image Of Boy Wonder” zetten de toon voor wat volgens ons een plaat van topniveau wordt.

“Same Thing” start met een voor Faces On TV kenmerkende bas-synth ondersteund door een minimalistische maar daarom niet minder stevige beat. Wanneer een Oosters klinkend gitaartje en een shaker de mix vervoegen, wordt het snel duidelijk. Faces’ derde single is opnieuw een tripje door de crème de la crème van de Belgische synthpop. “Same Thing” is hard, strak en oh zo catchy. Het enige wat ons rest is wachten op de release.

Facebook / Instagram

 

Related posts
InstagramLiveRecensies

The Jesus and Mary Chain @ Ancienne Belgique (AB): Heerlijk apathisch

Een maand geleden bracht The Jesus and Mary Chain met Glasgow Eyes zijn fraaie achtste langspeler uit. Voor de broeders Reid was dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Florrie - "Kissing In the Cold"

Van een self-made woman gesproken: de Engelse Florence Ellen Arnold, die door het muzikale landschap trekt als Florrie, is al meerdere jaren…
InstagramLiveRecensies

Cymande @ Ancienne Belgique (AB): Muziek is dé boodschap

Na ruim een halve eeuw krijgt Cymande eindelijk de waardering en erkenning die ze eigenlijk al van meet af aan hadden verdiend….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.