Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Faces on TV – “Same Thing”

Het mag gezegd zijn, de afgelopen twee jaar is de Belgische droompopformatie rond producetovenaar Jasper Maekelberg aan een enorme opmars bezig. Je moet al onder een steen geleefd hebben om niet op de hoogte te zijn van Faces On TV. Naar aanloop van hun nieuwe album Night Funeral dat de groep op 20 april voorstelt in de AB (tevens de dag van de release), bracht de band al twee spectaculaire singles uit. “Dancing After All” en “Image Of Boy Wonder” zetten de toon voor wat volgens ons een plaat van topniveau wordt.

“Same Thing” start met een voor Faces On TV kenmerkende bas-synth ondersteund door een minimalistische maar daarom niet minder stevige beat. Wanneer een Oosters klinkend gitaartje en een shaker de mix vervoegen, wordt het snel duidelijk. Faces’ derde single is opnieuw een tripje door de crème de la crème van de Belgische synthpop. “Same Thing” is hard, strak en oh zo catchy. Het enige wat ons rest is wachten op de release.

Facebook / Instagram

 

6 april 2018

About Author

Yolan Devriendt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief