Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single boy pablo – “Losing You”

Samen met Declan Mckenna en Gus Dapperton vormt boy pablo de nieuwe generatie beloftevolle singer-songwriters in het indielandschap. Elk in hun eigen stijl, brengen ze frisse indiepopnummers die menig mensen aan het dansen krijgt. Zelf is boy pablo een mengelmoes van Chileense en Noorse nationaliteit. Heel onverwachts kreeg zijn Youtube-video “Everytime”, afkomstig van zijn debuut-ep Roy Pablo, enorm veel views. Het gevolg daarvan is dat de 19-jarige knaap met zijn vier beste vrienden Europa mag proberen veroveren. Het vijftal houdt ook halt in onze AB, op 26 maart.

“Losing You” is zijn eerste worp na die succesvolle debuut-EP. Het nummer wordt op gang getrokken door een heerlijke baslijn waarna je drie minuten wordt gedropt in een bad van heerlijke dreampop. De zweverige synths en gitaren in combinatie met de dromerige stem van boy pablo maken van “Losing You” gemakkelijk het beste nummer van de reeds beperkte discografie. Het nummer is zowel ideaal op een romantische avond met je vriendinnetje/vriendje als op een zomerse avond aan een kampvuur met je vrienden. We zijn uiterst benieuwd of boy pablo live evengoed zal klinken. Wij kijken er alvast naar uit!

Facebook / Website

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single FLO - "Losing You"

2023 belooft een mooi jaar te worden voor FLO. De Britse girlband debuteerde aan het begin van het jaar met het catchy…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single boy pablo - "Be Mine"

De liefde, het is ongetwijfeld het meest bezongen onderwerp in de muziek. Iedere muzikant heeft wel een aantal nummers in hun repertoire…
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret (Festivaldag 2): Weinig geheimen, weinig verrassingen

We mogen weer! Dat was het overheersende gevoel op de eerste festivaldag van Best Kept Secret. Het vernieuwde terrein was nog even…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.