Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single FLO – “Losing You”

2023 belooft een mooi jaar te worden voor FLO. De Britse girlband debuteerde aan het begin van het jaar met het catchy “Cardboard Box” en won eerder deze maand de prestigieuze BRITs Rising Star Award. Deze is in het verleden al gewonnen door artiesten als Holly Humberstone, Griff en Sam Fender, maar ook door Adele en Florence + The Machine. Niet de minste namen dus, maar wat ons betreft is de toekomst voor Jorja Douglas, Stella Quaresma en Renée Downer even rooskleurig. Met hun jaren negentig-geïnspireerde kruising tussen pop en r&b hebben ze al hoge ogen weten te gooien en met hun nieuwe single “Losing You” doen ze dat opnieuw.

Net als de eerdere singles van het Londense trio krijgen we met “Losing You” weer een zwoel en poppy r&b-liedje voorgeschoteld van FLO dat voelt als een moderne draai aan het repertoire van Destiny’s Child en TLC. Het tempo ligt op deze ballad iets lager dan op “Cardboard Box” en “Immature”, maar desalniettemin is “Losing You” nog steeds een lekker nummer over het problematische gedrag van een jongen in hun leven. De dromerige 90’s beat is perfect om heerlijk bij weg te zwijmelen bij kaarslicht op deze donkere dagen en ook de harmonieuze samenzang van Jorja, Stella en Renée draagt hieraan bij. Al met al is de nieuwe van FLO een hele fijne single en we kunnen niet wachten om te horen wat 2023 voor deze meiden brengt!

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

250 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles FLO - "Control Freak", "Change" & "3 of Us"

Een grote verrassing zo net bij de start van de maand juli. Het drietal FLO, nota bene ook de winnaars van BBC…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single FLO - "Fly Girl" (feat. Missy Elliott)

Er is al lange tijd geen act geweest waar we zo ongelooflijk enthousiast van raken als van FLO. Het drietal, bestaande uit…
Features

De Internationale Grote Beren Van Morgen 2023 (deel 2)

Naar jaarlijkse gewoonte verzamelen we begin januari een hoop nationale en internationale namen in onze rubriek ‘De Grote Beren van Morgen’, waarvan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.