Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single St. Tropez – “Down”

In Nederland behoren ze momenteel tot één van de spannendste en innovatiefste bands van het hele indie/rock circuit van Nederland. Een duidelijkere bewijs daarvoor bestaat er niet als we even twee jaar terug gaan, wanneer Go Back To The Zoo ineens St. Tropez wordt. Vandaag lost de groep uit Amsterdam hun eerste single van de nieuwe EP en opvolger van Debate uit 2017.

“Down” is heel ruig, maar is tegelijkertijd erg catchy. De (soms scheve) elektrische guitaren in “Down” zijn loeihard en van de vette bass worden we ook onmiddellijk enthousiast. Soms is er voor een strak nummer geen complexe opbouw nodig om te blijven hangen en dat bewijst St. Tropez maar weer eens goed met “Down”.

Facebook / Instagram

16 maart 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief