Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single 4B2M – “Money For Sale”

© Manon Klaver

4B2M is de laatste nieuwe topband die onze noorderburen op de wereld afsturen. Bestaande uit leden van Go Back to the Zoo, St. Tropez, De Staat en Jo Goes Hunting kunnen we zelfs spreken van een ware supergroep. Hun eerste twee singles “This Is Happening” en “Get It Done” waren alvast heerlijk funky met een nogal absurd kantje, maar met “Money for Sale” gooien ze het over een andere boeg.

De band laat op “Money for Sale” duidelijk zien dat ze met dit project meer van plan zijn dan enkele geflipte energieuitbarstingen. Deze single toont namelijk nogal onverwachts een breekbaar kantje. Geen razendsnelle en absurde basgitaren en synthesizers deze keer, maar wel een rustige piano, ondersteund door drums die op een gezapige manier het tempo bepalen. Zelfs de vocals getuigen plotseling, in plaats van een uitstekend gevoel voor ritme, van een heleboel zangtalent door middel van enkele knappe uithalen. Terwijl hun vorige singles enorm catchy en dansbaar waren, laat deze toch zien dat 4B2M muzikaal tot heel wat in staat is. Wij zijn alvast benieuwd naar wat ze nog uit hun mouw zullen schudden.

Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

155 posts

About author
(Post)punkboy van de nieuwe generatie.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret 2023 (Festivaldag 1): Stralend van start

Al voor de negende keer trekken fans van alternatieve muziek naar de Beekse Bergen, waar het festival Best Kept Secret al lang…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

De Staat, Sophie Straat, Mayorga en meer finaliseren Boomtown 2023!

Dit jaar vindt het grootste volksfeest van Gent, en misschien wel van heel België, plaats van 14 tot en met 23 juli….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single De Staat - "Running Backwards Into The Future"

Met mysterieus figuur Torre Florim als duivelse leider heeft De Staat in hun thuisland en bij hun zuiderburen al menig zaal doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.