Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single 4B2M – “Money For Sale”

© Manon Klaver

4B2M is de laatste nieuwe topband die onze noorderburen op de wereld afsturen. Bestaande uit leden van Go Back to the Zoo, St. Tropez, De Staat en Jo Goes Hunting kunnen we zelfs spreken van een ware supergroep. Hun eerste twee singles “This Is Happening” en “Get It Done” waren alvast heerlijk funky met een nogal absurd kantje, maar met “Money for Sale” gooien ze het over een andere boeg.

De band laat op “Money for Sale” duidelijk zien dat ze met dit project meer van plan zijn dan enkele geflipte energieuitbarstingen. Deze single toont namelijk nogal onverwachts een breekbaar kantje. Geen razendsnelle en absurde basgitaren en synthesizers deze keer, maar wel een rustige piano, ondersteund door drums die op een gezapige manier het tempo bepalen. Zelfs de vocals getuigen plotseling, in plaats van een uitstekend gevoel voor ritme, van een heleboel zangtalent door middel van enkele knappe uithalen. Terwijl hun vorige singles enorm catchy en dansbaar waren, laat deze toch zien dat 4B2M muzikaal tot heel wat in staat is. Wij zijn alvast benieuwd naar wat ze nog uit hun mouw zullen schudden.

Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Bruis Maastricht (Dag 3): Alles komt altijd goed

Voor de derde en laatste keer dit jaar zakten we gisteren af naar Maastricht, waar Bruis aan zijn slotdag toe was. De…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Abramo Abramo - "A dream of a night in Mexico"

Abramo Abramo is een nieuw project van alleskunner Bram Jacques Bernard Kniest (bekend van Go Back to the Zoo en St. Tropez)….
FeaturesInstagramUitgelicht

De 20 beste albumhoezen van 2019

Ieder jaar komen er tal van fijne albums uit. Het centrale punt bij zo’n album is vanzelfsprekend de muziek, maar ook het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.