Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single 4B2M – “Money For Sale”

© Manon Klaver

4B2M is de laatste nieuwe topband die onze noorderburen op de wereld afsturen. Bestaande uit leden van Go Back to the Zoo, St. Tropez, De Staat en Jo Goes Hunting kunnen we zelfs spreken van een ware supergroep. Hun eerste twee singles “This Is Happening” en “Get It Done” waren alvast heerlijk funky met een nogal absurd kantje, maar met “Money for Sale” gooien ze het over een andere boeg.

De band laat op “Money for Sale” duidelijk zien dat ze met dit project meer van plan zijn dan enkele geflipte energieuitbarstingen. Deze single toont namelijk nogal onverwachts een breekbaar kantje. Geen razendsnelle en absurde basgitaren en synthesizers deze keer, maar wel een rustige piano, ondersteund door drums die op een gezapige manier het tempo bepalen. Zelfs de vocals getuigen plotseling, in plaats van een uitstekend gevoel voor ritme, van een heleboel zangtalent door middel van enkele knappe uithalen. Terwijl hun vorige singles enorm catchy en dansbaar waren, laat deze toch zien dat 4B2M muzikaal tot heel wat in staat is. Wij zijn alvast benieuwd naar wat ze nog uit hun mouw zullen schudden.

Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles De Staat - "Danger", "Head on the Block" & "Someone To Be"

In België valt het vooralsnog redelijk mee, maar in Nederland kan De Staat genieten van een immense populariteit. Van headliner op het…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult affiche aan met Nothing But Thieves, King Hannah, De Staat en 27 anderen!

Nu de festivalzomer officieel van start is gegaan, grijpt ook Pukkelpop zijn kans om de affiche te vervolledigen. Dat gebeurt vandaag met…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Acht niet te missen acts op Best Kept Secret 2022!

Best Kept Secret is voor veel muziekliefhebbers geen geheim meer en opent deze vrijdag weer voor drie dagen zijn grootse poorten. Na…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.