Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pale Waves – “Heavenly”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pale Waves – “Heavenly”

Britse Indie-emopop band Pale Waves won vorige week nog een NME Award voor Under The Radar. De BBC Sound of 2018-finalisten uit Manchester, klimmen stilaan uit de onbekendheid. Gisterenavond lanceerden Pale Waves de laatste single uit hun debuut-EP All the Things I Never Said die, desondanks zijn donkere kantjes, daarmee nu ook volledig het licht ziet. “Heavenly” klonk al fantastisch tijdens hun concert in het Gentse NEST en is als officiële single nog hemelser.

“Heavenly” is opnieuw een oude demo van Pale Waves. Frontvrouwen Heather Baron Gracie en Ciara Doran schreven het nummer toen ze 18 waren. Het gaat dan ook over dezelfde kalverliefde als die in hun vorige single “The Tide“. De drums maken van de met synths overgoten indierocksong een up-tempo dansnummer. Een vlot meezingbare ‘We can dance forever and pretend I wanna I wanna stay ‘till the end‘ dabei en je kan niet meer blijven stilstaan. De riffs zijn scherp en de stem van Heather die tijdens het refrein in viervoud weerklinkt, maakt de nieuwe single helemaal hemels.

Website / Facebook / Twitter

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Pale Waves - Unwanted (★★★½): De plooien gladgestreken

2018 was voor heel wat jonge bands en artiesten van aan de andere kant van de wateren, hét jaar van de doorbraak….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pale Waves - "The Hard Way"

Pale Waves is een van de vele bands die hoge ogen gooide met zijn debuut, maar dan de uitdrukking ‘de moeilijke tweede’…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bonnie Kemplay - "19"

Op maandagen is er in muziekland vaak niet zo bijster veel te beleven en vandaag bleek net zo’n dag te zijn, tot…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.