Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pale Waves – “Heavenly”

Britse Indie-emopop band Pale Waves won vorige week nog een NME Award voor Under The Radar. De BBC Sound of 2018-finalisten uit Manchester, klimmen stilaan uit de onbekendheid. Gisterenavond lanceerden Pale Waves de laatste single uit hun debuut-EP All the Things I Never Said die, desondanks zijn donkere kantjes, daarmee nu ook volledig het licht ziet. “Heavenly” klonk al fantastisch tijdens hun concert in het Gentse NEST en is als officiële single nog hemelser.

“Heavenly” is opnieuw een oude demo van Pale Waves. Frontvrouwen Heather Baron Gracie en Ciara Doran schreven het nummer toen ze 18 waren. Het gaat dan ook over dezelfde kalverliefde als die in hun vorige single “The Tide“. De drums maken van de met synths overgoten indierocksong een up-tempo dansnummer. Een vlot meezingbare ‘We can dance forever and pretend I wanna I wanna stay ’till the end‘ dabei en je kan niet meer blijven stilstaan. De riffs zijn scherp en de stem van Heather die tijdens het refrein in viervoud weerklinkt, maakt de nieuwe single helemaal hemels.

Website / Facebook / Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pale Waves - "Easy"

Komt het nog goed met Pale Waves? De band rond de met zwarte oogschaduw bedekte frontvrouw Heather Baron-Gracie is al een tijdje…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pale Waves - “She’s My Religion”

Pale Waves is weer helemaal terug van weggeweest. Na grote successen met hun debuutplaat There’s A Honey stond de grote terugkeer gepland voor…
AlbumsRecensies

Viji - Are You in My Head (★★★): Vocoder voor de sfeer

De zaken staan er festief voor bij leflabel Dirty Hit, met nieuwe releases van top in de pop als Pale Waves en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.