Muzieknieuwtjes

Sigrid wint BBC Sound Of 2018

Al de hele week zijn ze op BBC Radio 1 bezig met het opbouwen naar hun jaarlijkse BBC Sound Of. Vandaag krijgen we eindelijk de winnaar. Sigrid volgt onder meer Ray BLK, Jack Garratt en Adele op als BBC Sound Of. De jongedame uit Noorwegen barst van het talent en we interviewden haar daar al eens over. Ze bleek toen erg down to earth en we vermoeden dat ze zelf ook super gelukkig zal zijn met deze overwinning! De toekomst van de pop is dankzij haar verzekerd, want ze heeft talent in overvloed.

De top vijf ziet er als volgt uit: op vijf kregen we Pale Waves die we ook reeds interviewden, vier was voor de R&B ster Khalid, drie voor de soulvolle muziek van IAMDDB en de tweede plaats ging naar Rex Orange County.

Meer info op de site van BBC Radio 1.

12 januari 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter